Bang!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Bang!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Karkus napisał/a:
To paralela elektoratu PiS
Gdzie takiego ładnego słowa jak paralela się nauczyłeś koczkodanie? Czy to te zagramanicznie periodyki uczą teraz takiego Wyry chowanego słownictwa? Onet, Newsweek, okopress, tvn wracaj kochany być piękny i kosmopolityczny do swego chłopaka Trzaskowskiego
Vinyl napisał/a:
Gdzie takiego ładnego słowa jak paralela się nauczyłeś koczkodanie? Czy to te zagramanicznie periodyki uczą teraz takiego Wyry chowanego słownictwa? Onet, Newsweek, okopress, tvn wracaj kochany być piękny i kosmopolityczny do swego chłopaka Trzaskowskiego
To się teraz nam 'urządzenie sanitarne pozwalające na wygodne oddawanie moczu przez mężczyzn w pozycji stojącej; na ogół montowane na ścianie, wykonywane zwykle z materiałów ceramicznych, stali nierdzewnej lub tworzywa sztucznego i wyposażone w spłuczkę' oburzyło
Rzeczywiście, idealny film na sadistica... widać dzieci mają wakacje.
Vinyl napisał/a:
elektorat pisu nie ma w swoim słowniku około 500 podstawowych wyrazów ( czasowników rzeczowników i kilka przymiotników) czyli ja, ty, on, wróg, pedał, dotacja, oczywiście liczebniki 500 300 itd, Ze słów o bardziej złożonym znaczeniu opanowali socjal i może jeszcze jeden czy dwa takie wyrazy... Funkcje poznawcze mózgu tego elektoratu zostały porażone przez propagandę w TVP a jedyne zwoje tych mózgów to zwoje kiełbachy wyborczej.....
I nie wyjeżdżaj mi tu ze jestem za Peło bo to też zjeby.... jedyne czego pragnę to żebyś się w ciszy i spokoju zastanowił, czy znasz jakiś rząd w historii najnowszej Polski który nam zwykłym Polakom nie zaszkodził,,,, i chuj wracam do picia wódeczki (urlop mam
Flodzia dziecko Ci płacze...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów