Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chyba poczekam na rozwój emulatorka jakiegoś...
Ostatnio odpaliłem sobie DS3, to było moje trzecie podejscie i nie spodziewałem się, że gierka jest tak dobra. Zamierzam przejść od demon soulsów jak tylko skończę 3. I właśnie zastanawiam się nad bloodbornem, ale klimat trochę nie mój i konsole dla jednej gry kupować to trochę bez sensu
No w chuj interesujące. Proszę, kontynuuj.
...zastanawiam się nad bloodbornem, ale klimat trochę nie mój i konsole dla jednej gry kupować to trochę bez sensu
To sobie poczekasz
Ostatnio odpaliłem sobie DS3, to było moje trzecie podejscie i nie spodziewałem się, że gierka jest tak dobra. Zamierzam przejść od demon soulsów jak tylko skończę 3. I właśnie zastanawiam się nad bloodbornem, ale klimat trochę nie mój i konsole dla jednej gry kupować to trochę bez sensu
Nie musisz zawsze możesz uruchomić ps now pierwsze 7 dni za darmo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów