Kocha czy nienawidzi? Suka nie może się zdecydować. Borderka jebana
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Kocha czy nienawidzi? Suka nie może się zdecydować. Borderka jebana
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jebana czy niejebana, wypada się zastanowić co to za udręka musi być ten border dla osoby nim dotkniętej i dla bliskiego otoczenia.
Tak czy owak, wciąż dobry materiał na ruchadełko
Tak czy owak, wciąż dobry materiał na ruchadełko
suki zawsze szantażują emocjonalnie tylko ta jakaś psychiczna
Zgredosław napisał/a:
suki zawsze szantażują emocjonalnie tylko ta jakaś psychiczna
to ja musiałem trafiać na same pojebane, bo u mnie zawsze podobnie to wyglądało...
nowynick napisał/a:
ić co to za udręka musi być ten border dla os
to może też z toba cos nie tak, jak szukasz wydziaranych julek co sluchaja rapu to masz 98% szans na spotykanie takich
nowynick napisał/a:
to ja musiałem trafiać na same pojebane, bo u mnie zawsze podobnie to wyglądało...
to miało byc do tego komenta
to może też z toba cos nie tak, jak szukasz wydziaranych julek co sluchaja rapu to masz 98% szans na spotykanie takich
Ktoś tak niskich lotów jak ty, sundajski, nie zrozumie nigdy żadnego człowieka z borderline'em, a są warci na ogół 100x więcej od ciebie, kolorowy misiu.
Przecież tam połowa społeczeństwa jest albo naćpana, albo na prochach.
Ale bym jej wyjebał z dyni.
Caramon napisał/a:
Ktoś tak niskich lotów jak ty, sundajski, nie zrozumie nigdy żadnego człowieka z borderlinem, a są warci na ogół 100x więcej od ciebie, kolorowy misiu.
Są ostro zaburzeni, robią ludziom problemy, nie widzą problemu u siebie, albo tłumaczą "mam przecież border". Są chuj warci, spotykałem takich ludzi, myślą, że świat tańczy wokół nich. Nie zakładam z góry, ale być może masz dupę z borderem i owinęła cię jak przy syndromie sztokholmskim.
satariel napisał/a:
Są ostro zaburzeni, robią ludziom problemy, nie widzą problemu u siebie, albo tłumaczą "mam przecież border". Są chuj warci, spotykałem takich ludzi, myślą, że świat tańczy wokół nich. Nie zakładam z góry, ale być może masz dupę z borderem i owinęła cię jak przy syndromie sztokholmskim.
Ma dupę z borderem. Z tyłu. A u góry łeb, też z borderem.
żmij napisał/a:
Ma dupę z borderem. Z tyłu. A u góry łeb, też z borderem.
To tak jak mąż alkoholik, który napierdala żonę i dzieci, a ona mówi: on jest chory, pójdzie na odwyk i się zmieni.
Akurat jak już miała wyjaśnić co odjebała, że ją chłop zostawia to rozproszyła ją kamera :/ No, ale widać że kocha, może się tylko raz puściła i wkurwiła się, że nieczuły facet sra teraz na nią, jak on tak mógł
Ta ledwo trochę się z nim poprzepychała, nawet nie celowała w twarz. Od razu borderline. Większość ludzi, zwłaszcza dzisiaj nie potrafi panować nad swoimi emocjami. Laska tutaj najpierw próbowała ofensywnie, potem jak opadły siły próbowała na litość. Nic nadzwyczajnego w sytuacjach rozejścia się itd.
Kto normalny a tym bardziej na łodzi trzyma telefon w takiej kieszeni?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów