Dwóch typów śpiewa o obwarzanach, mordoklejce i przestawianiu zniczy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Dwóch typów śpiewa o obwarzanach, mordoklejce i przestawianiu zniczy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chujowe, nie oglądać
do wstawiającego - bo te jebańce co to nagrali mają zero pojęcia o wszystkim . zmarłych z twojej rodziny też obrażają
Tępe Chuje, jak się nie podoba święto zmarłych w polsce to świętujcie jebane halloween bezsensowne i idiotyczne cieszenie się z ludzkiej śmiertelności, bez zadumy nad przemijaniem i bez pamięci o bliskich zmarłych, zamiast tego w idiotycznym kostiumie debila.
A ja z ziomeczkiem co bułę wpierdala do gimby chodziłem. No ładnie Jasiu F. Się Wyrobił. Pozdro Jasiu Od Cegły.
Nie zesrajcie się czasem.
W Polsce nie ma czegoś takiego jak święto zmarłych. Jest szopka zmarłych ewentualnie cyrk zmarłych.
95% ludzi TYLKO 1.11 pamięta że ktoś tam gdzieś leży. Wtedy zniczy najebane jakby chcieli wszystko z dymem puścić. Oby tylko więcej niż na tym obok. Jest +10 a baby futra zakładają oby tylko się pokazać.
Przed cmentarzem bazar. Kupisz wszystko. Od znicza po prezerwatywy. Jakieś festynowe świecące chuj wie co jest wszędzie i sporo ludzi w tym łazi.
Nad grobem zaduma. Zaduma z rodziną czy aby ciocia genia nie przytyla. Wujek zdzichu dalej baby nie ma a jadzka się puszcza.
Pierdolenie o czymkolwiek i wyciąganie z toreb kolejnej dywizji zniczy.
W głowie już najczęściej i tak krążą myśli o nadchodzącym obiedzie i flaszce że szwagrem.
Tak więc myk myk z cmentarza i do stołu. No w końcu przecież święta.
Niestety od kilku lat jestem pierwszego na brodnowskim w W-wie. Mojej małżonki ojciec tam leży. Jednak na groby mojej rodziny jadę jakiś tydzień przed lub po. Zajedzam tam też co jakoś czas bez nakazu od proboszcza i sąsiadów.
Pamięć o zmarłych i zaduma nad przemijaniem to bynajmniej nie ten cyrk, który oglądam co roku.
W Polsce nie ma czegoś takiego jak święto zmarłych. Jest szopka zmarłych ewentualnie cyrk zmarłych.
95% ludzi TYLKO 1.11 pamięta że ktoś tam gdzieś leży. Wtedy zniczy najebane jakby chcieli wszystko z dymem puścić. Oby tylko więcej niż na tym obok. Jest +10 a baby futra zakładają oby tylko się pokazać.
Przed cmentarzem bazar. Kupisz wszystko. Od znicza po prezerwatywy. Jakieś festynowe świecące chuj wie co jest wszędzie i sporo ludzi w tym łazi.
Nad grobem zaduma. Zaduma z rodziną czy aby ciocia genia nie przytyla. Wujek zdzichu dalej baby nie ma a jadzka się puszcza.
Pierdolenie o czymkolwiek i wyciąganie z toreb kolejnej dywizji zniczy.
W głowie już najczęściej i tak krążą myśli o nadchodzącym obiedzie i flaszce że szwagrem.
Tak więc myk myk z cmentarza i do stołu. No w końcu przecież święta.
Niestety od kilku lat jestem pierwszego na brodnowskim w W-wie. Mojej małżonki ojciec tam leży. Jednak na groby mojej rodziny jadę jakiś tydzień przed lub po. Zajedzam tam też co jakoś czas bez nakazu od proboszcza i sąsiadów.
Pamięć o zmarłych i zaduma nad przemijaniem to bynajmniej nie ten cyrk, który oglądam co roku.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
No tak - jedni zadaja sobie trud i jadą na groby. Drudzy "maja wyjebane" ale mimo wszystko poswiecaja czas na nagranie jakiegos chujowego kawalka... Zawsze mnie to rozpierdala. Cos w stylu ateisty, ktory nie wierzy w Boga ale poswieci swoje zycie, napisze 20 ksiazek i nagra 13672183 godzin jakiegos chujowego vloga o tym jak to Boga niema i dlaczego nie powinno sie w niego wierzyc...
Jak wam sie nie podobaja Polskie swieta, polska historia, tradycje i obrzedy - to wypad do niemiec, holandii lub afryki. Nikt was tutaj nie trzyma, nikt nie bedzie plakal ani tesknil. Niejeden by sie dorzucil by pozbyc sie debili z kraju.
Jak wam sie nie podobaja Polskie swieta, polska historia, tradycje i obrzedy - to wypad do niemiec, holandii lub afryki. Nikt was tutaj nie trzyma, nikt nie bedzie plakal ani tesknil. Niejeden by sie dorzucil by pozbyc sie debili z kraju.
wow nagle się obruszyły tak postępowe sadolki co chętnie pośmiałyby się z umierającego chłopczyka pod kołami ciężarówki ale beka ze święta wszystkich świętych (a nie zmarłych tak w ogóle) już jest be? Troszku umiejcie zrównoważyć wasze spojrzenie na świat.
Ja się ciesze że mieszkam na wsi, parafia same wioski, a Święto Zmarłych bez pierdolonych straganów z "obarzanami" czy chlebem ze smalcem lub jakimikolwiek łachami... Może to głupie ale nawet dzieci nie wpierdalają cukierków czy batonów przyniesionych z domu, bo babki zawsze mówiły że jak żresz na cmentarzu lub jego okolicy to ci zęby powypadają. Niby głupie ale z biegiem czasu uświadamiasz sobie że chodzi o jakikolwiek szacunek dla zmarłych i o powagę miejsca...
@prawiebezglowy Bo jak się mnie wqrwi to wtedy boli. Poza tym ksywa jak ksywa każdy wa swoją.
Nie dopisali do nazwy zespołu "Na pełnej piździe"
Odwiedzenie raz do roku grobów zmarłych, zapalanie zniczy i składanie wieńców jest chujowe i bez sensu, ale już chodzenie na dyskoteki i gibanie się w rytm techno jak pierdolony rezus i wydawanie kasy na alkohol co tydzień jest w porządku. Pierdolcie się jebane kurwy, bo języka szkoda na was strzępić. Powyborczą wypowiedź Stonogi o Polakach odebrałem jako chamską, ale widzę, że ma rację. Was trzeba jebać! Jesteście prymitywami.
PS. A to, że niektórzy robią z Wszystkich Świętych rewię mody jesiennej to wasza wina. Gdyby każdy ubrał się zwyczajnie to byście pierdolili, że chodzą jak wieśniak,i ubrane w dresy albo jeansy i nie mają poszanowania dla cmentarza. Powtórzę jeszcze raz. WAS TRZEBA JEBAĆ.
PS. A to, że niektórzy robią z Wszystkich Świętych rewię mody jesiennej to wasza wina. Gdyby każdy ubrał się zwyczajnie to byście pierdolili, że chodzą jak wieśniak,i ubrane w dresy albo jeansy i nie mają poszanowania dla cmentarza. Powtórzę jeszcze raz. WAS TRZEBA JEBAĆ.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów