📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Piosenka "Koko Euro spoko" zespołu Jarzębiny będzie towarzyszyć piłkarzom i kibicom podczas Euro 2012. Oficjalny przebój drużyny narodowej. Portugalia miała Nelly Furtado, RPA Shakirę, my mamy Jarzębinę...
przeżywiacie jak mrówki okres... a rozumiecie chociaz co znaczyly hymny ricky martina lub tej tam lopez...tez byly bez sensu... a nie ma co nutka luzna wpada w ucho... posmiac zawsze mozna
juz widze mecze a na stadione wszyscy to spiewaja
lepsze to niz jakis pedalski feell
juz widze mecze a na stadione wszyscy to spiewaja
lepsze to niz jakis pedalski feell
Kurwa. Mam nadzieję, że będzie jak najmniej okazji do puszczania tego "hymnu".
Tym wyborem Polacy pokazali , że jesteśmy tradycyjnym narodem i nie lubimy nowości, chyba że zagłosowali na to celowo dla jaj.
mamy nauczke na przyszlosc . na wybory jebnij babci dowod , a na inne masowe imprezy jebniemy babci komorke /..
Hymnem naszej drużyny będzie ''Nic się nie stało''
Chociaż by coś w tym stylu:
Koko koko, Tusk idioto!
patorjk.com/text-color-fader/
Kurwa widzę że większość użytkowników nie ma pojęcia o niczym a się wypowiada. To nie jest żaden hymn na euro. To jakaś jebana zabawa TVP i PZPNu. Po chuj im to- nie wiem. Oficjalnym utworem jest piosenka Oceany - Endless Summer. I nie kwiczcie że była Szakira czy Iglesias na innych mistrzostwach a my mamy koko w czoko. Przecież tej piosenki nawet nikt nie puści przed meczem. Ten cały koncert to jakaś pseudoparodnia za nasze podatki. Proponuje bez napiny i z przymrużeniem oka patrzeć na ten "hymn"
już nam raz Górniak załatwiła turniej. niczego sie kurwa nie nauczyły te młotki z pzpnu??
Tak właśnie wyglądają wybory czegokolwiek w Polsce.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów