📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Szykujta bumboxy i do boju przed stadiony !
Po mundialu cały świat śpiewał "łaka łaka" to po euro cała Europa będzie nakurwiać "koko koko".
Raul;-)
O żesz kurwa!!!
No masakra! Jak nam araby wypierdolą któryś stadion w powietrze, to przynajmniej będzie wytłumaczenie że się nie dało słuchać.
Szydera w Europie gwarantowana, wystarczy sobie wyobrazić Niemca śpiewającego "koko koko euro spoko, piłka leci, chuj wam w oko". Najlepiej w koszulce "O kurwa". Uzupełni to treść wypowiedzi.
POLSKA MISZCZEM POLSKI !!!
No masakra! Jak nam araby wypierdolą któryś stadion w powietrze, to przynajmniej będzie wytłumaczenie że się nie dało słuchać.
Szydera w Europie gwarantowana, wystarczy sobie wyobrazić Niemca śpiewającego "koko koko euro spoko, piłka leci, chuj wam w oko". Najlepiej w koszulce "O kurwa". Uzupełni to treść wypowiedzi.
POLSKA MISZCZEM POLSKI !!!
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
To chyba jakiś kurwa żart ?
To powinno było wygrać.
Niestety prostactwo zagłosowało na wsiowe przyśpiewki z tekstem na poziomie zaocznej podstawówki.
Koko koko, nosz kurwa.
Niestety prostactwo zagłosowało na wsiowe przyśpiewki z tekstem na poziomie zaocznej podstawówki.
Koko koko, nosz kurwa.
Koko-koko? To jakiś nowy trend od Waka-Waka, czy kiego? O_O Ludzie, kurwa, ja mieszkam za granicą, dzięki Bogu w kraju którego piłka nożna średnio interesuje, ale mimo wszystko, co ja mam teraz zrobić? Wszyscy wiedzą, że jestem z Polski... Jak tak pomyślę o całokształcie Euro w naszym kraju, bojkocie Euro na Ukrainie ech... Będą mieli Euro o jakim się filozofom nie śniło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów