📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BIALY9528 napisał/a:
bynajmniej smieszne
To śmieszne czy nie?
bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej
Enjoy!
koko samo w sobie jest parodią mistrzostw ; )
już była reakcja na nasz genialny hymn 2012 ale zapomnieli jeszcze dodać koreańskich marionetek
W internecie aż huczy. Piosenka, która ma natchnąć piłkarzy Smudy do sukcesu na mistrzostwach, to kopia utworu napisanego wcześniej przez Wojciecha Kilara?
Propozycje Maryli Rodowicz, Wilków czy Feel na hymn reprezentacji Polski na Euro 2012 nie znalazły uznania w oczach kibiców. W sms-owym głosowaniu najlepszy okazał się niespodziewane... zespół ludowy "Jarzębina" z utworem "Koko Euro spoko"!
Czy piosenka śpiewana przez panie (w wieku od 32 do 82 lat) może natchnąć "Orły" Franciszka Smudy do sukcesu na turnieju o puchar Henri Delaunaya? Wielu kibiców jest zniesmaczonych. A dowodem tego są ostre komentarze i mnóstwo kawałów na jej temat, którymi internet jest w ostatnich godzinach wręcz bombardowany! Z drugiej strony - ktoś przecież te sms-y wysyłał...
Ale to nie wszystko, bo są też tacy, którzy posądzają ekipę "Jarzębina" o... plagiat! "Koko Euro spoko" ma do złudzenia przypominać utwór Wojciecha Kilara "Kogut", od lat wykonywany przez Zespół Pieśni i Tańca "Śląsk".
Co na ten temat mówi jego dyrektor, Zbigniew Cierniak?
"Nie chcę w tej sprawie robić jakiejś gigantycznej zadymy, jednak musimy sprawdzić, czy nie doszło do naruszenia prawa - mówił po pierwszym wysłuchaniu pań z Kocudzy"
Po konsultacji z samym Kilarem zmienił jednak ton swojej wypowiedzi…
"Skoro mamy do czynienia z utworem ludowym, to także ktoś inny mógł go wykorzystać i jakoś opracować, mimo że skojarzenia z naszym zespołem są w tym przypadku naturalne" - dodał.
A jak to wygląda Waszym zdaniem? "Koko Euro spoko" to plagiat? Oceńcie sami i skomentujcie to na forum!
Oryginalny utwór wykonywany przez Zespół Sląsk pt.Kogut Wojciecha Kilara
Jarzębina - Koko Euro spoko
źródło
Propozycje Maryli Rodowicz, Wilków czy Feel na hymn reprezentacji Polski na Euro 2012 nie znalazły uznania w oczach kibiców. W sms-owym głosowaniu najlepszy okazał się niespodziewane... zespół ludowy "Jarzębina" z utworem "Koko Euro spoko"!
Czy piosenka śpiewana przez panie (w wieku od 32 do 82 lat) może natchnąć "Orły" Franciszka Smudy do sukcesu na turnieju o puchar Henri Delaunaya? Wielu kibiców jest zniesmaczonych. A dowodem tego są ostre komentarze i mnóstwo kawałów na jej temat, którymi internet jest w ostatnich godzinach wręcz bombardowany! Z drugiej strony - ktoś przecież te sms-y wysyłał...
Ale to nie wszystko, bo są też tacy, którzy posądzają ekipę "Jarzębina" o... plagiat! "Koko Euro spoko" ma do złudzenia przypominać utwór Wojciecha Kilara "Kogut", od lat wykonywany przez Zespół Pieśni i Tańca "Śląsk".
Co na ten temat mówi jego dyrektor, Zbigniew Cierniak?
"Nie chcę w tej sprawie robić jakiejś gigantycznej zadymy, jednak musimy sprawdzić, czy nie doszło do naruszenia prawa - mówił po pierwszym wysłuchaniu pań z Kocudzy"
Po konsultacji z samym Kilarem zmienił jednak ton swojej wypowiedzi…
"Skoro mamy do czynienia z utworem ludowym, to także ktoś inny mógł go wykorzystać i jakoś opracować, mimo że skojarzenia z naszym zespołem są w tym przypadku naturalne" - dodał.
A jak to wygląda Waszym zdaniem? "Koko Euro spoko" to plagiat? Oceńcie sami i skomentujcie to na forum!
Oryginalny utwór wykonywany przez Zespół Sląsk pt.Kogut Wojciecha Kilara
Jarzębina - Koko Euro spoko
źródło
Ciekawostka:
nasze "koko euro spoko" nie jest oficjalnym hymnem Euro 2012, a jedynie "hitem" naszej reprezentacji. Cóż jaka reprezentacja taki hit.
Natomiast oficjalnym hymnem jest "Endless Summer" Oceany.
Ni chuja nie wiem jak banda murzynów ma się do Polski i Ukrainy...
nasze "koko euro spoko" nie jest oficjalnym hymnem Euro 2012, a jedynie "hitem" naszej reprezentacji. Cóż jaka reprezentacja taki hit.
Natomiast oficjalnym hymnem jest "Endless Summer" Oceany.
Ni chuja nie wiem jak banda murzynów ma się do Polski i Ukrainy...
Taa mało polskich i ukraińskich wykonawców to za wizy jebani śpiewają
Coliber i tu się zgadzam z Tobą!
Słowiańska blondyneczka z extra długimi nóżkami i jebanymi cycami miała to śpiewać a nie kurwa jakaś mulatka.
Szlag by taki hit.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Coliber i tu się zgadzam z Tobą!
Słowiańska blondyneczka z extra długimi nóżkami i jebanymi cycami miała to śpiewać a nie kurwa jakaś mulatka.
Szlag by taki hit.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów