Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Użyje tego słowa bo muszę.
To jest typowe polaczkowe myślenie. Wszędzie i wszystko za kasę. Od nabijania kabzy to masz zespół drużynowy, a w reprezentacji grasz dla kraju, jako najlepszy na danej pozycji z wszystkich kopaczy z danm obywatelstwem i to powinno skłaniać do dawania z siebie jak najwięcej, a nie do zabierania nóg z obawy przed tygodniowy L4, bo szkop zabierze 10% premii.
No a to jest typowo wyjęte z rzeczywistości myślenie.
Organizatorzy tej imprezy pewnie też pracują za darmo bo zostali zauważeni jak zajebiście to robili.
I na trybuny tez wszyscy maja wjazd za free.
Ogolnie wszystko robmy za darmo dla kraju, kazdy lopata w dlon i idziemy robic autostrady.
Druga sprawa, jeżeli myślicie, że piłkarze grają w reprezentacji dla kasy to mam dla was złe wiadomości... JESTEŚCIE DEBILAMI. Jeżeli myślicie, że taki Szczęsny zarabiając ponad 200 tysięcy złoty miesięcznie, raz na półtorej miesiąca przyjeżdża na kadre po 3-4 tysiące to musicie na prawdę albo nie znać tematu i się wypowiadać, co by potwierdzało waszą polaczkowość, o której tu już była mowa, albo jesteście debilami.
No a to jest typowo wyjęte z rzeczywistości myślenie.
Organizatorzy tej imprezy pewnie też pracują za darmo bo zostali zauważeni jak zajebiście to robili.
I na trybuny tez wszyscy maja wjazd za free.
Ogolnie wszystko robmy za darmo dla kraju, kazdy lopata w dlon i idziemy robic autostrady.
I to jest problem, którego nie umiesz zauważyć. Prosty przykład: opierdalasz parówy za 15 zł za winklem, ale twój chłopak robi to za 28 zł i to jeszcze koło dworca, bo jest najlepszy w mieście w tym fachu jednak w waszym ulubionym klubie dla kochających inaczej co trzecią sobotę każdego miesiąca daje pokazy pro bono, w celu propagowania ciągnięcia druta jako mistrz, a kasę jak wspomniałem robi, gdzie indziej. Wszyscy płacą za wlot i drinki ze słomkami, które sobie potem wsadzacie w dupę, ale mistrz ceremonii stara się jak może za darmo bo robi to co kocha. Rozumisz tera ?
I to jest problem, którego nie umiesz zauważyć. Prosty przykład: opierdalasz parówy za 15 zł za winklem, ale twój chłopak robi to za 28 zł i to jeszcze koło dworca, bo jest najlepszy w mieście w tym fachu jednak w waszym ulubionym klubie dla kochających inaczej co trzecią sobotę każdego miesiąca daje pokazy pro bono, w celu propagowania ciągnięcia druta jako mistrz, a kasę jak wspomniałem robi, gdzie indziej. Wszyscy płacą za wlot i drinki ze słomkami, które sobie potem wsadzacie w dupę, ale mistrz ceremonii stara się jak może za darmo bo robi to co kocha. Rozumisz tera ?
Daremna dyskusja, chcesz to pracuj charytatywnie ale nie oczekuj tego od reszty swiata i opierdalaj komu chcesz, ale od teraz wiesz ze swiat tak nie dziala
Watpie w Twoje 25 na profilu
Zacznijmy od tego, że paru naszych reprezentantów nie zna słów, ani polskiego języka
Kolega reprezentuje klasyczny przykład przypadku 'nie znam się, ale komentuję' . Otóż nastąpiła zmiana trenera, frankofila - Putrę zastąpił duet trenerów, który stawia wyłącznie na Polaków. Nie ma już Żabkojadów. Chociaż jestem zdania, że trzech z nich powinno wrócić. Byliby solidnym wzmocnieniem.
Mordy jak spod co drugiego monopolu w tym kraju. Bez dźwięku wygląda jakby krzyczeli 'co kurwa, najebać ci?' itp
W pracy mamy powiedzenie. "Maszyna ma działać nie wyglądać".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów