Kopacze powinni się od nich uczyć Polacy wygrali 30:10 z Czechami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i to mi się kurwa podoba , psychicznie nastawieni do rozjebania zawodnika , a nie te cioty piłkarskie z żelem na głowie " panie trenerze but mi sie rozwiązał , albo paznokieć mnie boli "
tych Panów powinno się wystawić na mecz piłki kopanej z Angolami i Ukraińcami. Już widzę to przerażenie na twarzach rywali.
Rugby jest najpiękniejszym sportem drużynowym , zawodnicy są tak nastawieni na rozjebanie przeciwników że aż jaja pękają , tutaj jest pasja , tutaj jest zapierdalanie , tego chce by moje dzieci doświadczyły i zrozumiały .
Hrodgar napisał/a:
TO jest reprezentacja, która gra dla kraju, a nie dla kasy.
Ty pewnie pracujesz dla kraju a nie dla kasy
A to pełnosprytna druzyna? Po mordach widać jakby lekkie uposledzenie/down ? czy mi się tylko wydaje...
Oni robią to co lubią a piłkarzyny robią to żeby mieć kasę na dziwki i koks
Mordy jak spod co drugiego monopolu w tym kraju. Bez dźwięku wygląda jakby krzyczeli 'co kurwa, najebać ci?' itp
Hrodgar napisał/a:
TO jest reprezentacja, która gra dla kraju, a nie dla kasy.
Wszyscy profesjonalni zawodnicy grają dla kasy, w jakim Ty świecie żyjesz
sinda napisał/a:
Wszyscy profesjonalni zawodnicy grają dla kasy, w jakim Ty świecie żyjesz
Użyje tego słowa bo muszę.
To jest typowe polaczkowe myślenie. Wszędzie i wszystko za kasę. Od nabijania kabzy to masz zespół drużynowy, a w reprezentacji grasz dla kraju, jako najlepszy na danej pozycji z wszystkich kopaczy z danym obywatelstwem i to powinno skłaniać do dawania z siebie jak najwięcej, a nie do zabierania nóg z obawy przed tygodniowy L4, bo szkop zabierze 10% premii.
Mogą mówić że to sport dla fizoli, że mają zakazane mordy ale nie każdy potrafi być dumny ze swojego hymnu (nie mówię o skrajności typu nacjonalizm) jednak powinno się go z dumą i szacunkiem śpiewać jak nasi rugbyści,gdzie po tym ma się ciarki z wrażenia a nie stać jak zmanierowane cioty - tutaj mam na myśli piłkarzy.
wielki szacunek za brak wstydu do wykrzyczenia hymnu RP!
wielki szacunek za brak wstydu do wykrzyczenia hymnu RP!
co prawda niektóre twarze inteligencją nieskalane, ale chuj tam, nie takie ryje się na co dzień na ulicy mija, zresztą to nieistotne. tak mają wyglądać reprezentacje narodowe, goście są nabuzowani, bojowo nastawieni, wiedzą dla kogo grają i widać że dla zwycięstwa są w stanie zrobić wiele. To jest drużyna, reszta reprezentacji powinna brać z chłopaków przykład, szczególnie kopacze którzy czasami wyglądają jak by w kadrze znaleźli się za karę. Kasę zarabiają grając w klubach, gra dla kraju to powinien być dla zawodników zaszczyt a nie przykry obowiązek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów