📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
@up "Sadistic" to tylko na hardzie jest. Aż dziwne, że z głównej nie ma przekierowania na kwejka.
A gdzie Sosnowiec?
Ten post jest zbyt ambitny na kwejka. Sadol to nie tylko baby z pisiorami i naćpane opisy niczym z google translatora ala fantastico.
Sadistic także uczy i bawi, a ten post dobitnie pokazuje że można zrobić coś kreatywnego mając do dyspozycji trochę czasu i kompa z google.....cos innowacyjnego. Widziałem już śmierć na miliardy sposobów ale coś takiego widzę pierwszy raz.......browar nadciaga
kaiwaciol1 napisał/a:
@up "Sadistic" to tylko na hardzie jest. Aż dziwne, że z głównej nie ma przekierowania na kwejka.
Ten post jest zbyt ambitny na kwejka. Sadol to nie tylko baby z pisiorami i naćpane opisy niczym z google translatora ala fantastico.
Sadistic także uczy i bawi, a ten post dobitnie pokazuje że można zrobić coś kreatywnego mając do dyspozycji trochę czasu i kompa z google.....cos innowacyjnego. Widziałem już śmierć na miliardy sposobów ale coś takiego widzę pierwszy raz.......browar nadciaga
Kurwa, jakby na koniec dojebali właśnie Sosnowiec to by było świetne.
idealne narzędzie do planowania ataków terrorystycznych, co za idiotyzm było wymyślać coś takiego...
rav81 napisał/a:
idealne narzędzie do planowania ataków terrorystycznych, co za idiotyzm było wymyślać coś takiego...
Piszesz jakbyś miał doświadczenie w planowaniu w/w. Przecież większość tych danych ma kilka a nawet kilkanaście lat. Z ciekawości zerknąłem na miejsce gdzie pracuję i okazało się że połowy budynków w okolicy nie ma. W tej sytuacji strach zaplanować zamach na sklep osiedlowy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów