Honor czarnego to oksymoron , zupełnie jak ładna niemka.
Nieprawda, już 20 lat po wojnie pokazało się sporo ładnych Niemek. Pewnie efekt stacjonowania wojsk
Nieprawda, już 20 lat po wojnie pokazało się sporo ładnych Niemek. Pewnie efekt stacjonowania wojsk
teraz będą jeszcze ładniejsze niemki;
Niemcy w okresie wojennym zwozili do kraju dzieci ze słowiańskich ziem, celem bylo miec czystą aryjska krew, bardzo dużo dzieci z polskich rodzin zabierali.
Niemcy w okresie wojennym zwozili do kraju dzieci ze słowiańskich ziem, celem bylo miec czystą aryjska krew, bardzo dużo dzieci z polskich rodzin zabierali.
Dokładnie tak jak mówisz. Ogółem patrząc na wiedzę ludzi nt. II WŚ, to o tym wie naprawdę mało osób. A szkoda.
Dla zainteresowanych pl.wikipedia.org/wiki/Rabunek_polskich_dzieci
Jajebie nie dość że bylo ich dwóch, kolega zaczynał dostawać wpierdol, to wtedy odważny sie dołączył z nożem, na koniec poprawił kilka razy w plecy. Gość nadaje sie tylko na ołowianą kuracje.
białą wersją czarnuchów są dresiarze - takie same braki zasad i skurwienie.
Ateizm jest dziełem teologów.Hugo Dionizy Steinhaus
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów