📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jajebie nie dość że bylo ich dwóch, kolega zaczynał dostawać wpierdol, to wtedy odważny sie dołączył z nożem, na koniec poprawił kilka razy w plecy. Gość nadaje sie tylko na ołowianą kuracje.
lysy78 napisał/a:
Honor czarnego to oksymoron , zupełnie jak ładna niemka.
Nieprawda, już 20 lat po wojnie pokazało się sporo ładnych Niemek. Pewnie efekt stacjonowania wojsk
htp napisał/a:
Nieprawda, już 20 lat po wojnie pokazało się sporo ładnych Niemek. Pewnie efekt stacjonowania wojsk
teraz będą jeszcze ładniejsze niemki;
To chyba trener był, ten co interweniował, chciał rzucić ręcznik ale wyszło przyzwyczajenie.
SlimShady napisał/a:
kto mieczem wojuje od miecza ginie
ogólnie tu te przysłowie w ogóle nie pasuje. Jak by wygrywający bijący się miał knife to w tedy tak !!a nie miał...
htp napisał/a:
Niemcy w okresie wojennym zwozili do kraju dzieci ze słowiańskich ziem, celem bylo miec czystą aryjska krew, bardzo dużo dzieci z polskich rodzin zabierali.
CzerstWybut napisał/a:
Niemcy w okresie wojennym zwozili do kraju dzieci ze słowiańskich ziem, celem bylo miec czystą aryjska krew, bardzo dużo dzieci z polskich rodzin zabierali.
Dokładnie tak jak mówisz. Ogółem patrząc na wiedzę ludzi nt. II WŚ, to o tym wie naprawdę mało osób. A szkoda.
Dla zainteresowanych pl.wikipedia.org/wiki/Rabunek_polskich_dzieci
CzerstWybut napisał/a:
Jajebie nie dość że bylo ich dwóch, kolega zaczynał dostawać wpierdol, to wtedy odważny sie dołączył z nożem, na koniec poprawił kilka razy w plecy. Gość nadaje sie tylko na ołowianą kuracje.
białą wersją czarnuchów są dresiarze - takie same braki zasad i skurwienie.
Co za dzicz tam jest ,jedynie atom może wyleczyć ten kraj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów