18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
bwg92 2013-01-11, 21:22 2
kurwa, wzruszające to było.
Zgłoś
Arkadio 2013-01-11, 21:47 1
Rottensparrow napisał/a:

Głupie lewackie reklamy i kampanie a później tępe lemingi to łapią, zobaczycie że niedługo nie będzie można nawet klapsa dać dziecku

Widzę taką małą, subtelną różnicę między daniem dziecku klapa w tyłek bo narozrabiał, a napierdalaniem po gębie i rzucaniem po ścianach.
Zgłoś
qanov 2013-01-11, 22:24 1
jacek44 napisał/a:

Pojebane mamy czasy. Tutaj na sadolu ludzie dadzą za to piwo, na youtube dadzą lajka, na fejsie udostępnią i będą dyskutować, jaka to taki ojciec powinien być karany za przemoc, jakie to straszne, nieludzkie jest jego zachowanie. Wieczorem sąsiad z góry znowu będzie prał swojego dzieciaka za to, że źle odrobił lekcje, czy że klocki nie posprzątane, wtedy daje się głośniej muzykę, czy telewizor, żeby nie słyszeć tego, co się dzieje. Nikt nie wezwie policji, bo po co się komuś w życie wpierdalać. Nikt temu sąsiadowi nie przypierdoli na klatce, czy pod blokiem, bo wymiar sprawiedliwości ukarze Ciebie, zamiast ojca.

Czasami mam wrażenie, że w obecnych czasach bardziej przeżywamy wszystko wirtualnie, niż tak po ludzku, w rzeczywistości. To wszystko to jakiś pierdolony matrix.

A co Ty cwaniaczku zrobiłeś w tym kierunku.
Zgłoś
sobanek 2013-01-11, 22:56
Christmas FM uzbierało dla ISPCC około €100,000 w okresie 26 Lis - 26 Gru, więc to, że Ty Jacku nic nie zrobisz, to nie znaczy, że wszyscy mają to głęboko w dupie. Ba, sam nawet wspomogłem tę fundację, dotacja niewielka, bo 10 euro, ale zawsze coś.
Zgłoś
jacek44 2013-01-11, 23:00 4
qanov napisał/a:

A co Ty cwaniaczku zrobiłeś w tym kierunku.

Rozjebałem łeb miejscowemu 'tatusiowi', który napierdalał 4 dzieci i żonę. I jeszcze się tym szczycił. Chcesz, podaj maila na priv, wyślę Ci akta sądowe ze sprawy, którą mi założył.
Zgłoś
brathek 2013-01-11, 23:03 4
a ja pochwalę się , zrobiłem coś w tym kierunku, skończyliśmy wraz z żoną kursy i szkolenia na rodziców zastępczych, już niedługo będziemy wychowywać trójkę dzieci pochodzącą właśnie z takiej patologicznej rodziny. Mamy nadzieje stworzyć dla dzieci prawdziwy dom
Zgłoś
BlackRaven45 2013-01-11, 23:32 2
Rottensparrow napisał/a:

Głupie lewackie reklamy i kampanie a później tępe lemingi to łapią, zobaczycie że niedługo nie będzie można nawet klapsa dać dziecku

No to szkoda że cie stary nie zatłukł na śmierć.
Zgłoś
g................1 2013-01-12, 0:34 1
Słabo gardę trzymał.
Zgłoś
Atoco 2013-01-12, 1:15
A potem jeszcze jak ojca zamorduje za te wszystkie lata znęcania się psychicznego i fizycznego to pójdzie do pudła na resztę życia.
Zgłoś
majkel_admwz 2013-01-12, 1:16
Life is brutal...
Zgłoś
feranos 2013-01-12, 3:54
Ja tam miałem kiedyś siniaki po pasie przez 3 tygodnie i jakoś nie uważam tego za coś złego, nauczyło mnie przynajmniej odpowiedzialności. Tzn. poczucia odpowiedzialności, bo odpowiedzialny nie jestem, tylko wiem, że jak coś zjebie, to ktoś zjebie mnie. Ok dostać klapsa czy nawet klapsy, nie dziwie się starym, czasami mi odpierdalało, ale nigdy nie miałem tak, żebym od starego dostał w ryj na dzień dobry. Z jednej strony popieram kampanię, z drugiej, wiem że nie wolno w takich kampaniach przeginać, bo czasami da się dziecku klapsa i pójdzie się do więzienia. Polecam poczytać o Szwecji.
Z kolei w Polsce dziecko, które zostanie zabrane agresywnym rodzicom, poleci z deszczu pod rynnę prosto do poprawczaka.

www.feranos.eu
Zgłoś
C................n 2013-01-12, 12:20
Nienawidzę dzieci... pewnie dlatego że jestem jedynakiem. Ładne plaskacze na ryj
Zgłoś
H................a 2013-01-12, 13:49 1
Tutaj akurat jest pokazana patologia. W dupę przywalić pasem - jak zasłużył, po twarzy - nigdy (chyba że po dupie nie boli). Dzieci teraz mają takie zajebiste prawa, że za klapsa, albo za drobną uwagę rodzica, mogą zadzwonić gdzie trzeba (szczwane bestie) i za parę godzin gliny w chacie. A w sądzie - "znęcanie się psychiczne". Znam przypadek rozpuszczonej piętnastki. Jara jak smok, spierdala z lekcji, ucieka z domu bo z chłopakiem musi się spotkać (czytaj - amatorem młodych cip) i mówi matce, że jak będą problemy, to przez mamusię. Za czasów mojego ojca czy dziadka to było nie do pomyślenia. Nikt nikogo na śmierć nie tłukł, dzieci odrabiały lekcje i nie było jakiegoś włóczenia się chuj wie gdzie. A teraz niech ktoś mądry odpowie: co matka tej dziewczyny ma zrobić? Uderzy lub opierdoli - pójdzie siedzieć, nic nie zrobi - straci prawa rodzicielskie. Jak jeden chiński dyplomata czy jakiś inny chuj powiedział - nasze państwo jest nadopiekuńcze dla alkoholików, dzieci, itp. Aż za.
Zgłoś
o................9 2013-01-12, 16:33
Pamiętam te czasy jak znęcałem się nad bratem, teraz role się odwróciły
Zgłoś
Mentorstajl 2013-01-12, 21:49
Nie wiem jak Wy,ale mnie to po prostu rozwala.Rozjebane flaki nie robią na mnie wrażenia w porównaniu do tego.Gdybym był świadkiem czegoś takiego,zapierdoliłbym żywcem takiego skurwiela z całą odpowiedzialnością.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów