18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
blok08 2013-01-11, 18:02
fajne podoba mi się
Zgłoś
łysa_pała 2013-01-11, 18:40 13
Zajebiste! Przemoc wobec dzieci powinna być karana w prosty sposób-lokówka w dupsko i pod prąd!
Zgłoś
Mysz_Kamiki 2013-01-11, 18:42
"Angielski na poziomie upośledzonej małpy wymagany..." - srogi dla siebie jesteś

Nie mam czasu
Zgłoś
skeczu 2013-01-11, 18:43 6
według mnie powinniśmy w Polsce wrócić do chłostania ludzi batami publicznie w ramach kar za przestępstwa plus oczywiście więzienie. Np w Singapurze takie rozwiązanie daje radę. Wyobraźcie sobie 5000 batów + 10 lat więzienia. Oczywiście nie da się zadać 5000 ciosów w jednej sesji więc taki typek miałby ich kilkanaście/kilkadziesiąt albo kilkaset nawet.
Zgłoś
Loaloa 2013-01-11, 18:55
Jakby mój dzieciak miał takiego ryja, to też bym go tłukł.
Zgłoś
Kliksiu 2013-01-11, 18:57 3
Loaloa napisał/a:

Jakby mój dzieciak miał takiego ryja, to też bym go tłukł.

Dobrego ma ryja, akurat do tej reklamy
Zgłoś
mazurpl 2013-01-11, 19:15 7
@Loaloa

Podejrzewam, że miałeś ciężkie dzieciństwo.

"I envy the maggots
Their stuff at least sticks together"
Zgłoś
Spalecidom 2013-01-11, 19:21 10
Dobrze młody zagrał
Zgłoś
z................k 2013-01-11, 19:37
Kurwa piękne !
Zgłoś
Butter 2013-01-11, 19:46 1
I can't wait until I grow, to put a knife in fuckin throat of my beloved father
Zgłoś
Tafariel 2013-01-11, 19:48 1
@skeczu + ile nowych miejsc pracy by się pojawiło

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
jacek44 2013-01-11, 19:52 86
Pojebane mamy czasy. Tutaj na sadolu ludzie dadzą za to piwo, na youtube dadzą lajka, na fejsie udostępnią i będą dyskutować, jaka to taki ojciec powinien być karany za przemoc, jakie to straszne, nieludzkie jest jego zachowanie. Wieczorem sąsiad z góry znowu będzie prał swojego dzieciaka za to, że źle odrobił lekcje, czy że klocki nie posprzątane, wtedy daje się głośniej muzykę, czy telewizor, żeby nie słyszeć tego, co się dzieje. Nikt nie wezwie policji, bo po co się komuś w życie wpierdalać. Nikt temu sąsiadowi nie przypierdoli na klatce, czy pod blokiem, bo wymiar sprawiedliwości ukarze Ciebie, zamiast ojca.

Czasami mam wrażenie, że w obecnych czasach bardziej przeżywamy wszystko wirtualnie, niż tak po ludzku, w rzeczywistości. To wszystko to jakiś pierdolony matrix.
Zgłoś
GuStaff22 2013-01-11, 20:19 1
Kochaj z Całej Siły
Zgłoś
Rottensparrow 2013-01-11, 20:56 2
Głupie lewackie reklamy i kampanie a później tępe lemingi to łapią, zobaczycie że niedługo nie będzie można nawet klapsa dać dziecku
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów