Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak fika. Coś czuję że na komisariacie parokrotnie się przewróci na leżącą na ziemi pałkę policyjną.
A to peszek:P
Jak fika. Coś czuję że na komisariacie parokrotnie się przewróci na leżącą na ziemi pałkę policyjną.
XD O kurwa
ps, przyjebał nią za słabo troche o podloge bo nie stracila przytomnosci
naprawde nie wie*
nienawidze policji, ale jak widze kurwa na samym sadolu gdzie jest tego jebany procent o ile nie promil akcji z takimi psychiatryczkami to sie nie dziwie ten znieczulicy psa w ameryce, on naprawde czy taka kurwa nagle noza nie wyciagnie
naprawde nie wie*
To nie jest Polska, gdzie jak jedziesz na akcje dowolną, to chłop nie ma granatów przy piździe. W hamburgerowni, gdzie broń łatwiej dostać niż pracę musisz liczyć się z tym, że dowolna interwencja zakończy się śmiercią. Bezapelacyjnie, jego lub jej (pozdro dla kumatych). Dostajesz wezwanie do awantury z dupy a prowodyrem jest jones bones zchujatrząsł junior i wiesz, ze to czarnuch, który może mieć klamkę. A jeśli jej nie ma, to i tak jest to spierdolony zjeb, bo to czarnuch, który coś odjebał. Statystyka (nie swastyka). I can't breath, ale wcześniej mógł breatch bardzo ćpając bez zająknięcia tankować i nie płacić. Lewactwo ma krótką pamięć. Skleroza reszty nie powinna dopadać, bo skończymy jak upaińcy.
Jak pominąłem jakieś tęczowe gówno, to nie przepraszam.
nienawidze policji, ale jak widze kurwa na samym sadolu gdzie jest tego jebany procent o ile nie promil akcji z takimi psychiatryczkami to sie nie dziwie ten znieczulicy psa w ameryce, on naprawde czy taka kurwa nagle noza nie wyciagnie
naprawde nie wie*
No. Powinni w ogóle policję zamknąć! Na klucz. Baranie policja jest jaka jest ale jak by nie było… sąsiedzi by Twoją mamę między sobą przekazywali jak w sztafecie. Mieszkanie by ojebali. Itp… zmień cos. Zaciemnij się kup Rama i załóż kapelusz. Zostań strażnikiem texpodlasia.
policja by gówno zrobiła, sprawca by uciekł, sprawa została by umorzona, i zostajesz sam z tym wszystkim i musisz wszystko na własną rękę załatwiać za co jeszcze z chęcia postawią ci zarzuty. Rozpierdala mnie takie pierdolenie, że gdy coś się stanie to odrazu "leci się na policje", a gówno, co oni mogą kurwa zrobić? Co najwyżej będziesz mieć jeszcze bardziej przejebane bo zostaniesz konfidentem. Można tym patałachom pokazać np palcem sprawcę kradzieży i miejsce skradzionych rzeczy, to będą tak długo lecieć w huja, aż dowody znikną i po sprawie, można jechać pałować kogoś za brak maseczki, albo pilnować kaczora.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów