📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jakby wcześniej nie dały...
Od kilku lat nurkuję i dla rozrywki wyławiam różne rzeczy z Champlain Lake. W 2019r. znalazłem dwa silniki. Jeden spalinowy i było troszeczkę przy nim pracy a drugi elektryczny co ciekawe z naklejką orzełka polskiego. Elektryk był w stanie idealnym, wszystko szczelne i nawet nie trzeba było nic robić, działał po włączeniu.
Pływamy jak damy. Jak nie damy to nie pływamy.
Szkoda gadać.
Chyba wypożyczalnia dała dupy z chujowym mocowaniem. I cyk roszczenie za stwarzanie zagrozenia dla zycia lub zdrowia za udostępnienie wadliwego sprzętu, plus dyskomfort zwiazany z manualnym powrotem oraz uraz fizyczny za pozostawanie zbyt dlugo na słońcu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów