miejscowość Tijuana w meksyku a pan z nożykiem przybył z usa po czym pani szybko zmarła, nic więcej nie wiadomo.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
miejscowość Tijuana w meksyku a pan z nożykiem przybył z usa po czym pani szybko zmarła, nic więcej nie wiadomo.
Asuritta napisał/a:
przecież kobiety kochają takich ... krótkie włosy skurwiel agresywny ... 99% kobiet takich pragnie
Chyba w twojej głowie incelu.
miskolargol napisał/a:
Chyba w twojej głowie incelu.
Jednak statystyka stoi po jego stronie. Najlepiej jeszcze żeby chlał i napierdalał, a ta mu wybacza za każdym razem, bo on się zmieni, hehe.
nehru napisał/a:
Każdą gównostal naostrzysz w wystarczający sposób żeby komuś zrobić kuku, kwestia jak długo taki nóż będzie ostry
A nawet kartę kredytową
I dlatego, kurwa, jestem za tym co proponuje PiS: żebra powinny też ochraniać szyję a nie tylko płuca i serce. Mam nadzieję, że
to przegłosują, Andrzejek podpisze a durna opozycja nie będzie przeszkadzać donosząc na Polskę do Unii Europejskiej
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
to przegłosują, Andrzejek podpisze a durna opozycja nie będzie przeszkadzać donosząc na Polskę do Unii Europejskiej
o czym ty pierdolisz?
Widać z ryja... Rodowity usa-nowiec
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów