📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
I z takiej pierdoły program robią? W szkole gdzie chodziłem to by przez tydzień takich programów na kilka lat do przodu narobili. O ile ktokolwiek by chciał taką ciote z siebie przed kamerą robić.
kurwa! ogarnijcie spojżenie grubego , na bank psychol , cud że nie zeżarł młodego
Miło, że w końcu podpięli wam internet ale po ch.. się chwalić filmikiem sprzed 3 lat?
Uwaga, skrót. Jakiś zmutowany chudzielec z zębami jak królik fika do grubego. Gruby jest spokojny ale po kolejnym ciosie bierze redneck'a za wszarz i napierdala nim o glebę. Zostaje wam 7 minut i 45 sekund pierdolenia smutów jak u Drzyzgi. O niczym.
I bardzo dobrze, że gruby mu wpierdolił, widać już po mordzie tego małego szczyla, że kozaczek i jeszcze ten pedalski kolczyk. Teraz może małe gówno już się uspokoi, a jak by to się stało u nas gruby już by wyłapał 10 lat więzienia plus odszkodowanie dla rodziny tego zjeba.
aha.. czyli to wyglada tak "stary go najprawdopoboniej bije, matka jak i on sa alkoholikami, stad wziela sb starego cepa, ktory ma hajs na wode' mlody probowal to odreagowywac w szkole, np wszynajac bojki...
Internet zatoczył koło... ten filmik jak już ktoś wspomniał wcześniej ma ze 3 lata...
Kurwa filmik jak się dzieciarnia bije jest stary w chuj z resztą nie bez powodu napisałem "na pewno każdy zna ten film..." chodzi tu o tłumaczenie tego cwaniaka. Nic kurwa więcej!
no i co dupę napinacie fiuty durne, że filmik ma 3 lata, ja kurwa pierwszy raz to widzę na oczy i kurwa dam to piwo....
Cytat:
k***a filmik jak się dzieciarnia bije jest stary w ch*j z resztą nie bez powodu napisałem "na pewno każdy zna ten film..." chodzi tu o tłumaczenie tego cwaniaka. Nic k***a więcej!
ale to i tak przewijało się tu milion razy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów