📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Prawda jest taka, że jak by go gruby pierdolnął raz z liścia to by go złamał w 4ech miejscach. Więc niech nie pierdoli, że "gruby go wcześniej udeżył"...szczerze w to wątpie. Brytyjska gównażeria jest pojebana, a ten przecinek wygląda na klasycznego cwaniaka z podwórka...nawet ma pedalski kolczyk. Tak czy owak, chuj z nimi.
Mr_Blonde napisał/a:
Ty kurwo jebana na chuj dodajesz cos co ma 30000 lat szmaciarzu
Twoja matka już dawno wyszła spod mojego biurka więc do kogo Ty mówisz?
przecież ten szczur nie przedstawia żadnej wartości dla społeczeństwa
Bezsensowne powielanie tematu sadistic.pl/i-czego-sie-przypierdalal-vt71980,75.htm
Vendal napisał/a:
Bezsensowne powielanie tematu sadistic.pl/i-czego-sie-przypierdalal-vt71980,75.htm
Wy na prawdę jesteście nieludzko tępi ale po prostu chcecie jebać komentarze bez sensu.
Napisałem, że każdy zna ten film, chodzi tylko o tłumaczenia tego szczura ale chuj i tak kurwa co drugi komentarz, że to było itd.
Pojebało wam się we łbach tępe chuje!
Wypierdalać do obory gnój przerzucać skąd przybyliście.
Pięknie nim jebnął o glebę. Mógł mu jeszcze trochę wyprostowac te kretyńskie ząbki.
Polecam przyjrzeć się w jaki sposób cwaniaczek w 2:49 mówi o tym, że to grubas zaczął i już wcześniej się z niego wyśmiewał, popychał go itd. Za każdym razem, jego głowa lekko porusza się w przeczącym geście, a jego powieki zaczynają szybciej mrugają, na moje oko skurwiel bezczelnie próbuje kłamać.
Gruby dobrze zrobił. Zapomniał tylko dać mu z buta w ryj
Ten stoicki spokój. Swoją drogą mógł na niego jeszcze nasrać i by było bardziej spektakularnie. Ciekaw jestem wtedy reakcji ojca szczura. Dla grubasa piwo. Co on myślał że gruby nie ma siły a on go zrobi na szybkość? No to mu pokazał ile warta jest jego szybkość pięknie go zgasił jak peta i odszedł w chwale
ten filmik ma klika ładnych lat ale mogł by m,u jeszcze wypunktować ryj z 20 razy itak go potraktowal humanitarnie
gimby nie znajo to stare jest jak internety
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów