📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
O kurwa , widzę nowego rywala dla Pudziana xD
To było po prostu PIĘKNE!!!!
trening czyni mistrza - worki z ziemniorami przerzuca, to i z "rywalem" nie miał problemów
Jak szmatą Pierwsza zasada podstawówki: Nie grać z grubasem !!!
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Brawo !! Brawo!! Nienawidzę takiego robactwa co się sra,ciśnie i wyrywa do każdego a potem dostanie wpierdol i udaje że nic się nie stało
bo każdy ma w sobie coś dobrego
Dokładnie jest z dorosłymi ludźmi... Taki durny dres wagi koguciej, z żebrami na wierzchu, nawciąga się koksu albo gruzu i skacze do wszystkich bo mu się agresor załącza.... Dobrze że mały dostał wpierdol, może go to czegoś nauczy na przyszłość
Przez moment miałem nadzieję , że usłyszę głośne chrupnięcie kręgosłupa...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów