📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Podziwiam grubasa za stoicki spokój. Odczekał chwilę, pierdolną gówniarzem o ziemię, po czym odszedł jak gdyby nigdy nic Geniusz kurwa!
Zmiana władzy w piaskownicy. Teraz to wąski będzie zapierdalał z grabkami.
hahahahahaha ale pierodolnął tym szczurkiem, brawo z cwaniakami nie ma sie co pierdolić !
zajebał jak tupolew
Dobrze mu tak, po co skakał do typa co ma w udzie tyle co on w pasie? Mogl skoczyc jeszcze na niego to komentowałbym harda.
No bo gruby siedział w domu, trenował godzinami przed konsola i nowym mortal kombat. Jak widać fataliti mu się prawie udało .
Ale dla tego małego dreso-napinacza miejsce już czeka na hardzie to tylko kwestia czasu.
Ale dla tego małego dreso-napinacza miejsce już czeka na hardzie to tylko kwestia czasu.
Małego pewnie jakieś starszaki nasłały na grubego, powiedzieli mu, że go obronią w razie czego i pewnie najebke mieli z niego
popłakałem się ze szczęścia ! grubasek jest po prostu wyjebisty, ten spokój to opanowanie...
I jego zwycięstwo uwieńczyło epickie odejście z pola walki, niczym Hussar gromjoncy Szwedów
To grubasy są panami sytuacji.
Tu się po prostu nie da nie postawić piwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów