📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
wiecie co z nim zrobic, rozjebac w chuj!!
Aż się kurwa zalogowałem żeby dać browara! I tak trzeba robić się nie pierdolić, tylko skromnie wyjebać, skończyć cyrk i odejść
Nie wiem czy ktokolwiek zauważył ale grubasek gadał sobie z jakimiś fajnymi blondynkami. Szczur pewnie chciał przykozaczyć (ten chudzielec). Nie wyszło
zajebiscie tylko szkoda ze mu od razu nie wyjebal tylko gaga przyjal ale ma grubel przyszlosc przed soba
Flushingflash napisał/a:
Grubas na bramce.Jak szmatą Pierwsza zasada podstawówki: Nie grać z grubasem !!!
Pierdolnął jak w wrestlingu tylko to nie było reżyserowane.
Zrobi kariere w WWE
W 0:27 znalazł się jakiś kompan, co powiedział potencjalnej ofierze co nieco, wtedy tamten odszedł, potem jakaś dziewczynka go odciągnęła, ale ten ruszył potem znowu za naszym bohaterem, co było dalej - nie widać...
W każdym razie tak powinno być, skoro ktoś do kogoś dymi, niech sobie w pojedynkę załatwia porachunki, a nie: "mam kumpli, to Cię złoją". Z drugiej strony ludzie tworzą grupki, żeby zbytnio nie animizować - stada, gdzie wiadomo - wszyscy wzajemni się wpierają, pomagają, żeby sobie dawać radę. Żałuję, że nie ma dalszego ciągu filmiku =x może nasza komórka wywiadowcza dotrze do źródeł i zorganizuje wywiad, by poznać ciąg dalszy
W każdym razie tak powinno być, skoro ktoś do kogoś dymi, niech sobie w pojedynkę załatwia porachunki, a nie: "mam kumpli, to Cię złoją". Z drugiej strony ludzie tworzą grupki, żeby zbytnio nie animizować - stada, gdzie wiadomo - wszyscy wzajemni się wpierają, pomagają, żeby sobie dawać radę. Żałuję, że nie ma dalszego ciągu filmiku =x może nasza komórka wywiadowcza dotrze do źródeł i zorganizuje wywiad, by poznać ciąg dalszy
Podniósł go jak kilogram ziemniaków na obiad, które miał w ten sam dzień.
0,7l a nie piwo dla autora
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów