📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
ziomek Kuli
Aż się zalogowałem z tego wszystkiego, żeby napisać, że gruby jest pierdolonym mistrzem. Ja tu myślałem, że da chudzielcowi w papę po prostu, ale on postanowił dosadnie pokazać swoją przewagę i zrobił to w pięknym stylu. Brawo!
It made my day!
It made my day!
zrobił z niego golluma
no po prostu piękne
No nie...
To był Hardcore...
Ja mam na pieńku z jednym takim Grubasem (tylko sporo lat starszym niż ten z filmiku ) i teraz mam obawy, czy nie lepiej by było spierdalać....
To był Hardcore...
Ja mam na pieńku z jednym takim Grubasem (tylko sporo lat starszym niż ten z filmiku ) i teraz mam obawy, czy nie lepiej by było spierdalać....
Po prostu zajebiste!!!! Wydawało się że taki spokojny, niepozorny a jednak ujawnił swoje prawdziwe sadystyczne oblicze. BRAWO!!!
jak można pobrac ten filmik??
Moment w który ten młody szczur ląduje na ziemi powinien dostać jakaś nagrodę za najlepszą scene walki. dobrze nim gruby rzucił! jak workiem z gnojem...w zasadzie to ten kutas w czapce niczym się zbytnio od tego worka nie różni.
Niczym Hulk zmiażdżył swojego wroga
gościu ma adaśki, kilku kumpli i już myśli że jest kozak, założę się że jakby każdy polski dresik tak dostał za młodu nie byłoby by dziś z takowymi takiego problemu
a gruby to prostu mistrz, zobaczcie z jakim stoickim spokojem na koniec ścina go wzrokiem
a gruby to prostu mistrz, zobaczcie z jakim stoickim spokojem na koniec ścina go wzrokiem
Genijusz - młody niepozorny ale pokazał prawdziwe oblicze. Nie no piękne, oglądam to już 2334643 raz i nie moge przestać. Ale patrzcie, że już żaden z kolegów się nie odważył do grubego podskoczyć
edit:
Jednak jest jeden minus - kurwa czemu go grubas o ten krawężnik nie dobił ... Za mało wreslingu się jeszcze chłopak naoglądał
edit:
Jednak jest jeden minus - kurwa czemu go grubas o ten krawężnik nie dobił ... Za mało wreslingu się jeszcze chłopak naoglądał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów