Dziecko kurwa bęc
Dziecko kurwa bęc
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taaa... i dziwnym trafem cały świat ukrył przed wami dowody na skuteczność tych waszych szurskich wysrywów i stworzył spójną naukę zwaną "biologią", która jednak mówi co innego I to odrzucanie dokonań biologii macie z feministkami akurat wspólne. Bill Gates pewnie teraz płacze w kącie, bo nie zdołał zaczipować jakiegoś polaczka, przez co teraz 5G i chemitrailsy nie będą w stanie mu zaszkodzić (o czym zresztą wcześniej pomyślał, zakładając foliową czapeczkę i profilaktycznie nie wychodząc z piwnicy). A potem taki gówniak antyszczepa przychodzi do lekarza i "ale jak to, nieleczona choroba? jakie wizyty profilaktyczne i badania? czemu mój bombelek przeżyje krócej niż jego równieśnicy?". Nawet mi was nie żal.
Pierdolnij sobie 4 dawkę preparatu (bo to żadna szczepionka nie jest) i przestań pierdolić, bo ani to mądre ani śmieszne. Jesteś po prostu żałosny w tym swoim małym zamkniętym na samodzielne myślenie covidowym światku.
Te dane to masz "z" jeśli można zapytać?
Można - z raportu NIZP: PIB Analiza ryzyka zgonu z powodu ogółu przyczyn oraz z powodu COVID-19 osób zaszczepionych i niezaszczepionych 02.2022. To teraz czekam na źródło o tym, że zaszczepieni umierają częściej (chociaż z wypowiedzi wynika wręcz, że szczepieni umierają masowo a niezaszczepieni są w zasadzie nieśmiertelni).
Weź mnie nie rozśmieszaj takim raportem... pokaż mi chociaż jeden tego typu raport który by nie był zgodny z doktryną organu która go stworzyła. Bądźmy poważni... Nie ma wiarygodnego źródła ani za ani perzeciw dlatego że nikt nie prowadzi rzetelnych statystyk ze względu na brak miarodajnych danych. Statystyki są tworzone tak żeby cyferki się zgadzały z tym co jest propagowane i co ma zarabiać. Tak wiem rzeźnia nie istnieje, to teoria spiskowa czarnych owiec... Czas sam to rozsądzi, wystarczy cierpliwie zaczekać.
xD czyli sam przyznajesz, że nie istnieje żadne źródło twoich uprzedzeń do szczepionki. I jednocześnie nie masz żadnego argumentu przeciwko temu konkretnemu badaniu. Przecież jakiekolwiek źródło zostanie przez foliarzy określone jako niewiarygodne, bo światowy spisek kontroluje wszystko. Nie istnieje żadna możliwość dyskusji z wami na tym gruncie i udowadniacie to za każdym jebanym razem. No fajnie, fajnie, tak chyba nie za mądrze tylko. A nie ma raportów, które byłyby antyszczepionkowe, bo - uwaga uwaga - istnieje konsensus naukowy co do tego, że szczepionki działają. Niewiarygodne, prawda? Tak samo nie ma rzeczowych raportów co do tego, że ziemia jest płaska. I dla normalnego człowieka ta okoliczność powinna być już wiele mówiąca.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów