Dziecko kurwa bęc
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Dziecko kurwa bęc
ale gówno bezmózgowe, samoutylizacja level właściwy
I tak wpiszą, że na covid umarł.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
I tak wpiszą, że na covid umarł.
Pewnie pierdolnięta matka stwierdziła, że woli bachora wyrzucić niż żeby miała go zaszczepić. Biorąc pod uwagę jej materiał genetyczny, dziecko i tak było obciążone jakimś dałnem czy na co tam te antyszczepy chorują że tak ujadają pod każdym tematem.
Możecie się ze mnie śmiać w dupie to mam ale autentycznie się popłakałam. Może dlatego że jestem kobietą, jestem również matką.
Ładna scenka na koniec. Madka tłumaczy gówniakowi. Widzisz mały Tsu-chu-ju. Jeszcze dziś rano miałeś rodzeństwo, ale od 5 minut jesteś już jedynakiem.
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów