Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
PLpunk 2013-05-20, 16:20 4
Za parę lat może być ciekawiej, w jakiś odłamach kościoła np.
Zgłoś
Ileev 2013-05-20, 16:22 1
No i chuj kurwa. Czasy się zmieniają to i prezenty też się zmieniają. Macie ból dupy o to? Na chuj się wpierdalacie skoro to nie wasze pieniądze są wydawane na te prezenty?
Zgłoś
Mizantrop 2013-05-20, 16:40
GreatDeath napisał/a:

Miałem komunię całkiem niedawno, ale pamiętam jak się dzieciak jak głupi cieszył z roweru, zegarka i słodyczy.

10 lat to nie dawno? Ktoś tu skłamał w profilu
Zgłoś
Uechtacz 2013-05-20, 16:55 4
Co wy, kurwa, wiecie o prezentach na komunię...

Taki dostałem. Jak się wkurwię to go znajdę i zacznę nosić
(jak miałem 8 lat to mi ruski sprzęt rękę urywał, ale teraz byłby to niezły hipsterski gadżet).

Oczywiście kasa z "koperty" poszła się jebać, bo kuzyn miał imprezę tydzień później.
Zgłoś
kaloszer 2013-05-20, 17:20
Ja komunię z 10/11 lat temu miałem dostałem rower i taniego kompa ... A pieniędzy brak.
A ból dupy miałem jak usłyszałem jak największa pizda z klasy dostała 6 koła
Zgłoś
Severitus 2013-05-20, 17:26 1
Ja chce moje rolki kurwa.
Zgłoś
kapral 2013-05-20, 17:37
Dlaczego kiedyś dostawało się rower a teraz dostaje się quady?

bo była komuna, nie było quadów?

Jesteście jacyś dziwni, na miejscu tych dzieciaków byście się do quada ześlinili ze szczęścia...
Zgłoś
tfojastara 2013-05-20, 17:37
Ja 15 lat temu do komunii szedłem w albie, tak samo jak wszyscy w mojej parafii.
Ale jako prezencik był komp także wspominam to zajebiście.
Zgłoś
s................i 2013-05-20, 17:44 2
Jacy wy pokrzywdzeni byliście te 7-14 lat temu.... Omg. A wasi ojcowie co mają o was mówić ? Też gówno dostali jak na dzisiejsze czasy bo co kompa kurwa ? Quada czy tableta ? Jak nie było. Na komunie dawali tylko chrześni zegarki itp. Więc zamknij kurwa ryj
Zgłoś
Szerokikarq 2013-05-20, 17:46 5
Eh, malkontenci. Sam dostałem na komunie rower i Pismo Święte, ale ten płacz, że zanikły jakiekolwiek wartości, że dzieciom chodzi jedynie o prezenty to moim zdaniem zwykła hipokryzja. Większość z Was zaczyna post na jakikolwiek temat od słów: "Jestem ateistą ale/i...", a jak pojawia się fota z iPhonem z dopiskiem "na pierwszą komunię" to nagle każdy zadaje pytanie: "gdzie jest Jezus!, gdzie duchowy wymiar sakramentu eucharystii!?" Zdecydujcie się, albo wierzycie w Boga i rzeczywiście tak was boli wymiar materialny obecnych komunii, albo nie macie już do czego się doczepić.
Ja uważam, że wina dzieciaków w tym całym rozdawaniu quadów i laptopów jest żadna, to dorośli pokazują tymi prezentami: "mnie stać, niech patrzą jaki prezent kupiłem" i to dorośli są tymi pojebanymi. Jak dzieciak wychowany od małego, że musi zawsze mieć najlepsze fanty, żeby pokazać w podstawówce, że jest cool i jazzy to nie dziwota, że oczekuje takiej samej tendencji i w dniu komunii. Jak rodzice wychowali tak mają.

P.S. Jestem katolikiem, chodzę do kościoła, ale w wieku 8 lat cieszyłem się z prezentów (jakie by one nie były) i tego, że było w domu w chuj gości i dobre żarcie. A do kościoła poszedłem, bo trzeba było.

kaloszer napisał/a:

A ból dupy miałem jak usłyszałem jak największa pizda z klasy dostała 6 koła

I co byś zrobił za 6 koła w wieku 8 lat?
Zgłoś
defcon1 2013-05-20, 17:58 1
Stroi się dzieciaka, robi się wielkie ceremonie, a on sam nawet nie ma najmniejszego pierdolonego kurwa pojęcia o tej religii i wszystkich tych obrzędach. Wiem, że anty-kościelne poglądy to ostatnio duża moda ale to mnie niezmiennie wkurwia, że dzieci muszą wyznawać i uczestniczyć czynnie w tej religii zanim są w stanie pojąć jej fundamenty.
Zgłoś
KuraX 2013-05-20, 18:24 4
@2up kurwy i kox
Zgłoś
lwRazor 2013-05-20, 18:40
A tam się spinacie bo gówniarz quada dostał, ja to mam ból dupy jak widzę np. w takim sweet sixteen jak te kurwy 16-letnie dostają auta/motory za grubą kasę i wtedy pytam się mojej karmy: jak to jest, że ja, który uważam siebie za zajebistego kiero nie dostanę nigdy takiego ekstra auta (chyba, że mi ktoś namaluje ), a te jebane kurwy dostają lexusy i porsche'ki chociaż mają gówno w głowie a ich umiejętności jazdy są na takim poziomie, że hulajnogi bym im nie dał żeby się karnąć a co dopiero na stałe... to jest kurwa niesprawiedliwe, a nie tam jakieś zjebane quady ^^
Zgłoś
o................e 2013-05-20, 18:55
ja pierdole ja tam dostałem rower i starego używanego pc 32 ramu i procek 74 mhz i było kurwa dobrze nie było bólu dupy...
to jest kurwa mać chore co się teraz dzieje, nie wina dzieci a starych i kurwa wujaszków i innych hujaszków...tylko też 2 sprawa mówienie o jakimś łepku, że dostał 8 kafli bicz plis, on ich na oczy nie zobaczy
Zgłoś
P................C 2013-05-20, 19:00 2
Brüste, fajna dupa na zdjęciu masz na nią jakiś namiar?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem