📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wspaniali rodzice, nic tylko przypierdolić czymś ciężkim w łeb! Ewentualnie rodzicom na końcu
no prostu kurwa no nie.
co za niedojebani opiekunowie
przecież takie zachowania powinny być piętnowane i karane.
co za niedojebani opiekunowie
przecież takie zachowania powinny być piętnowane i karane.
@allUp, Piętnowane i karane to powinno być przedkładanie życia zwierzęcia nad życie człowieka a zwłaszcza dziecka które nic nie rozumie i które nie odróżnia żywego zwierzęcia od pluszaka. Na następny raz nie pomijajcie dawkowania dobrze?
szanowny hałabało
nigdzie nie napisałem, że przekładam życie królika nad życie ludzkie. Wkurwia mnie wpajanie takich pojebanych wartości, dziecko nie jest niczemu winne ale opiekunowie powinni być przynajmniej pod dozorem kuratora
nigdzie nie napisałem, że przekładam życie królika nad życie ludzkie. Wkurwia mnie wpajanie takich pojebanych wartości, dziecko nie jest niczemu winne ale opiekunowie powinni być przynajmniej pod dozorem kuratora
Za 40 lat rodzice będą tak "przypadkiem" spadać z wózka inwalidzkiego. Nie mam nic przeciwko stuknięciu zwierzaka w łeb i przerobieniu na kiełbasę, ale wkurwia mnie bezmyślne dręczenie. Dziecko niewinne, nie wie, że to co robi, jest złe. Ale tatusiowi należałoby wsadzić mordę do rozgrzanego piekarnika i potrzymać kilkanaście sekund.
Przez moment cieszyłem oczy; później uświadomiłem sobie, że to nie koty, tylko króliczki.
Rozwiązanie jest jedno: ukrzyżować sukę.
Rozwiązanie jest jedno: ukrzyżować sukę.
Statystyczny_Użytkownik napisał/a:
szanowny hałabało
Opiekunowie powinni dostać murzyńskiego kutasa w dupę, tutaj przyznam rację, jeżeli dziecko w tym wieku nie dostanie odpowiednich bodźców że tak nie wolno w życiu dorosłym może traktować tak ludzi.
Wina tylko rodziców że mają powalone we łbie. I szkoda zwierzaków. Uwielbiam mięsko i nie jestem żadnym wegetarianinem itp. ale nie trawię bezsensownego znęcania się nad żywymi istotami.
Te króliki są leniwe jak kałoskórzy i nie chcą skakać. Dzieciak po prostu je uczy.
@krasnal_hałabała Wyskoczyłeś jak guma z majtek. Nikt nie pisze, że szkoda królisiów, tylko nikt nie popiera bezsensownego znęcania się nad kimkolwiek, nawet nad zwierzętami (niektórzy nawet nad fantastico). Poza tym zaobserwowano zależność, z której wynika, że zdecydowana większość psychopatów i morderców o tym podłożu od małego znęcała się nad zwierzętami.
Statystyczny_Użytkownik napisał/a:
szanowny hałabało
Nie wdawaj się z nim nawet w dyskusję. Nie ma sensu. On ma echo pod czaszką.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów