📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
potwór nie potwór ale ma otwór
Trzeba patrzeć pod nogi. Równie dobrze mógł nadepnąć na szypę, którą ma za plecami i se rozpierdolić łeb.
Trzeba patrzeć pod nogi. Równie dobrze mógł nadepnąć na mordę swojej zjebanej żony...
Chuj babie w dupę, ale ten koleś to jakiś debil patentowany.
Na porządnej budowie to by się na pierwszej leżącej butelce zabił.
Majstry wysokościowe na rusztowaniach piją i żyją.
Na porządnej budowie to by się na pierwszej leżącej butelce zabił.
Majstry wysokościowe na rusztowaniach piją i żyją.
Heliar napisał/a:
Wkręcik w stopę wlazł
miałem kiedyś nieprzyjemność stanąć w podobnej sytuacji ale na gwoździu. Dość głupie uczucie.
to tylko wygląda na przypadek, na bank to zaplanowała, baby takie są
Halman napisał/a:
miałem kiedyś nieprzyjemność stanąć w podobnej sytuacji ale na gwoździu. Dość głupie uczucie.
To gdzieś ty był?
Tak to jest jak się w odpowiednie buty nie chce zainwestować xD
P.s. Sam dopiero po 3 gwoździu kupiłem
P.s. Sam dopiero po 3 gwoździu kupiłem
Halman napisał/a:
Raz po kilku browarkach przy ognisku nadepnąłem na rozgrzany do czerwoności gwoźdz piętą. Przez podeszwę przeszło jak masło a masa ciała zrobiła to że wbiłem go sobie w piętę. Nigdy takiego bólu nie czułem jak wtedy. Antybiotyk i tydzień chodzenia na palcach
Coś pojebalem w tłumaczeniu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów