📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobra muzyka jak na film sportowy, emocje też dosyć spore. Praca kamery pozostawia wiele do życzenia, ale czerwoni górą więc piwo zasłużone.
W 3:08 jak Indianiec Białego wyprzedził o mało nie udławiłem się kawą.
A chuj, piwo. I tak lepsze niż jakikolwiek materiał tutaj od roku.
Nie od dziś wiadomo że czerwony jest najszybszy
Po doświadczeniach z Oscarami białą kulka stwierdziła, że jak wygra tą nierówną rywalizację to ją oskarżą o rasizm, więc przepuściła indiańca i żadna gejowska organizacja się nie przypierdoliła.
Spodziewałem się że ktoś sobie te kulki w dupę wsadzi i będzie wyciskał po kolei.
Po przeczytaniu tytułu popadłem w depresję...piwo za tytuł dla Ciebie i sznurek dla mnie
To była jedna z najbardziej emocjonujących chwil w moim życiu, i jak debil kliknąłem w połowie spojler...
Zniszczyłeś mi dzień.
Zniszczyłeś mi dzień.
Czerwona kulka wygrała.
za małego też się tak bawiło. Tylko wtedy używało się "gliny" i lepiło kulki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów