Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
baronturbina 2022-05-23, 10:51 1
Generalnie kozę "doi się od tyłu". Bobki wpadają. Tajemnica: "czemu kozie mleko wali capem?", właśnie przestała być tajemnicą
Zgłoś
htp 2022-05-23, 12:05 1
baronturbina napisał/a:

Generalnie kozę "doi się od tyłu". Bobki wpadają. Tajemnica: "czemu kozie mleko wali capem?", właśnie przestała być tajemnicą

bialystok.tvp.pl/52989362/podlaskie-kozy-gwiazdami-internetu
Zgłoś
Driver19cm 2022-05-23, 12:35
@up Baronturbina

Mala korekta

Generalnie koze, to się wali od tyłu

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Don_Max 2022-05-23, 12:37
[quote="Tajemnica: "czemu kozie mleko wali capem?",

Co to jest "CAPEM" ?
Zgłoś
baronturbina 2022-05-23, 12:58 4
Driver19cm napisał/a:

@up Baronturbina
Mala korekta
Generalnie koze, to się wali od tyłu

Znaczy..... nie wnikam jakie miałeś atrakcje podczas wakacji na wsi

maxkulczyk napisał/a:

[quote="Tajemnica: "czemu kozie mleko wali capem?",
Co to jest "CAPEM" ?

Już wyjaśniam dzielny kawalerze:

Cap - baran lub kozioł. (chodzi o zwierzę a konkretnie o ssaka z rodziny wołowatych)
Mam przykład w sam raz dla Ciebie. Chuj - wulgarnie nazwany męski narząd rozrodczy zwany zwykle penisem. Dla przykładu "coś wali chujEM". (Wali w kontekście że coś śmierdzi)
Czyli coś "wali capEM" - kup sobie kozi ser lub mleko skosztuj. i powąchaj. Na pewno zrozumiesz co napisałem a tym bardziej ci posmakuje.

Możesz zastosować końcówkę "EM" tak jak lubisz: gejEM,, śmieciEM, gnojEM, rosjaninEM, złodziejEM, sedesEM.

Dziwi mnie że współżyjesz z czymś czego nie potrafisz nazwać..... ale ok, bywa i tak.

Rozumiesz już czy mam narysować ?
Zgłoś
Driver19cm 2022-05-23, 13:11
Taaaa. Wakacje 98

Pamiętam ja. Kozica o dlugiej siersci. Gibka, zadbana

Ten gleboki wzrok, moje gumowce i noce

pod gołym gwiezdzistym niebiem. Eehh to były czasy

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Don_Max 2022-05-23, 13:15
[quote="

Poprosze o narysowanie w takim razie.

Nie kazdy mieszka na wsi albo wie jak cos mu jebie chujem wiec nie wiem czemu takie ciezkie dla ciebie do zrozumienia ale ok, bywa i tak.
Zgłoś
baronturbina 2022-05-23, 14:00 2
maxkulczyk napisał/a:

[quote="
Poprosze o narysowanie w takim razie.
Nie kazdy mieszka na wsi albo wie jak cos mu jebie chujem wiec nie wiem czemu takie ciezkie dla ciebie do zrozumienia ale ok, bywa i tak.

Ogólnie, to żeby wiedzieć czym jest cap wystarczy skończyć podstawówkę i chodzić na biologię. A odmienianie wyrazów to jak widzę nie był konik i jest dla ciebie wyższą szkoła jazdy. (to się wiąże z językiem polskim. na poziomie podstawowym) . Nie jest to wiedza tajemna wymagająca wycieczki na wieś. i być geniuszEM (od słowa "geniusz" to wziąłem) oraz zoologiEM (a to z kolei od słowa "zoolog" - osoba/naukowiec zajmująca się nauka i badaniami o faunie... Fauna - ogólne określenie na wszystkie gatunki zwierząt na danym obszarze)
Poniżej prostsze objaśnienia w formie rysunkowej jak chciałeś.:

Cap idący samotnie do twojej rodzinnej miejscowości.

Tu masz małego szmatogłowego stojącego z capEM (zwróć uwagę na końcówkę "EM")

A i co do zapachu chuja to myślę że znasz go jak nikt inny.
Zgłoś
stopwar 2022-05-23, 17:34 1
maxkulczyk napisał/a:
Co to jest "CAPEM" ?

To jest capem.
Ten tu powiada, że wpierdoliłby te Czokapiki od tej kozicy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów