18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
pochminick 2018-03-11, 4:42
Ktoś rozumie, o co oni się kłócą?
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2018-03-11, 4:45 12
pochminick napisał/a:

Ktoś rozumie, o co oni się kłócą?

Chyba poszlo o tą nową opłatę, co ma być doliczona do ceny paliwa....
Zgłoś
banerr 2018-03-11, 13:50
No kurwa wiedziałem, że wróci. Piwo.
Zgłoś
lewoskrzydlowy 2018-03-11, 13:52
Może i wyjście ładne, to jednak lądowanie ewidentnie podparte :/
Zgłoś
H................o 2018-03-11, 14:45
Musiał go nieżle zdenerwowac,bo wrócił.
Zgłoś
Lysack 2018-03-11, 14:53 2
Myślę, że bez przyczyny takiej akcji nie odwalił.

Moim zdaniem eliminacja zagrożenia ze społeczeństwa powinna być nie tylko przywilejem, ale wręcz obowiązkiem każdego obywatela.

Jeśli ktoś je stwarza, to powinno być dozwolone użycie wszelkich narzędzi - nie ważne czy to zaciśnięta pięść, broń czy samochód. Chodzi o unieszkodliwienie agresora, który powinien się liczyć z tym, że odpierdalając numery publicznie, może nawet zginąć, a już na pewno nie przejdzie to bez uszczerbku na jego zdrowiu.
Zgłoś
ValvePlsFix 2018-03-11, 15:34 3
Coś pięknego. Najlepszy filmik na sadolu w tym roku Szkoda tylko, że pójdzie siedzieć jak za człowieka albo żyć do końca w strachu.
Zgłoś
BelzeCruel2100 2018-03-11, 17:51 3
Coś pięknego nawet Hanka Mostowiak tak nie walnęła w kartony jak ten w fekalnych
Zgłoś
Siemek007 2018-03-11, 21:10 2
prawka by nie zdal, przewrocil pacholek

Carpe Diem
Zgłoś
jenna.jameson 2018-03-12, 4:45
Kuwrwa co za zajeibsty kraj, dajcie chociaż jeden dzień w takim przeżyć. Z autem/maczetą/ak47. Tylko jeden dzień... marzenie moje, pojeba.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów