Obwód Lipiecki w Rosji, kierowca przeżył, złamał sobie tylko nogę i palec u ręki. Stan trzeźwości nieznany
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Obwód Lipiecki w Rosji, kierowca przeżył, złamał sobie tylko nogę i palec u ręki. Stan trzeźwości nieznany
Patrząc na sporo filmików, gdzie osobówka albo TIR na pełnej kurwie wbija się w bramki, myślę, że ta budka gdzie siedzi kasjer powinna mieć kształ i wykonanie budki wartowniczej z Linii Maginota.
Ja pindole ale puszka wyjebała. Leci piwko za solidne pierdolniecie
kolejny naćpany tirowiec jeżdżący na 2 kartach?
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Stawiem, żę zasnął, a nie był pijany. Ewentualnie zasnął bo był pijany.
Bochater wiozl kajzerki do sklepiku u mnie pod blok. Kurwa dzis na sniadanie nesquik
A tak na serio to huj w morde matkom wszystkich kierowcom ciezarowek. Tak bez was swiat sie nie zawali. Jebac was Wy stare kurwy. Tfuuu
Ty stars ciezarowa kurwo. No nie moge cie przezyc
A tak na serio to huj w morde matkom wszystkich kierowcom ciezarowek. Tak bez was swiat sie nie zawali. Jebac was Wy stare kurwy. Tfuuu
Ty stars ciezarowa kurwo. No nie moge cie przezyc
Chcesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźmina
Chyba chodziło ci o stan nietrzeźwości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów