Czekam na komentarze, typu że jakaś banderowska masoneria opłacana przez zielonych robi nam targowice
Czekam na komentarze, typu że jakaś banderowska masoneria opłacana przez zielonych robi nam targowice
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sumie dla samych futer zabijać to słabe,a mięso tak do kosza idzie?Bezsensu są równie dobre futra syntetyczne, No chyba że ktoś chce być ekologiczny to co innego
Co za głupie myślenie. Zabicie to zabicie. Zwierzaka gówno obchodzi na co przeznaczony.
W sumie dla samych futer zabijać to słabe,a mięso tak do kosza idzie?Bezsensu są równie dobre futra syntetyczne, No chyba że ktoś chce być ekologiczny to co innego
mięso norek idzie na karmę dla ich ekologicznych pieseczków
Syntetyczne futra mają tyle wspólnego z ekologią co hindusi z przetwaraniem odpadów.
Tu nie chodzi o ekologię tylko o biedne zwierzątka.
W każdym razie mocne słowa jak na grupę bezrobotnych w puchowych kurtkach pierdolących o prawach zwierząt.
Czasem daję 20-te piwo tylko po to aby wyjebać gówno z poczekalni i żeby wkurwiało was na głównejAle co jest złego w zabijaniu zwierząt żeby je zjeść i zrobić ubrania? Jak na moje to jeszcze lepsze niż zabijać dla samego mięsa bo przynajmniej będzie w czym chodzić i co nosić ;d
no nie zgadzam się że futro ważniejsze od mięsa.futro zastąpisz ,jedzenia nie, a zabijać dla samego futra bez mięsa to słabe
Cos na wzór przypierdolenia sie do inpostu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów