Czekam na komentarze, typu że jakaś banderowska masoneria opłacana przez zielonych robi nam targowice
Czekam na komentarze, typu że jakaś banderowska masoneria opłacana przez zielonych robi nam targowice
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co ?
Chyba tylko ty czekałeś na takie
W lokalu galerii handlowej Ochnik.
[ Dodano 2025-01-07, 18:36 ]
kot futro sami oceńcie
Gdyby nie norki, to wołowina jak i wieprzowina podrożałaby co najmniej o 40%.
Niedouczone, głupie kurwy.
Widzę, że tutaj wszystko działa na zasadzie rzucania jakiegoś popularnego hasła z dupy i od razu koledzy bez namysłu i sprawdzenia informacji "lajkują". Takie lizanie sobie nawzajem jajek.
a że nie pofatygują się do rzeźni? tam i świnki i kurczaczki są mordowane.. a czekaj.. wiem, tam nie ma tylu ludzi i nie jest medialnie a śmierdzi jak cholera.
Skąd wiesz, że tego nie robią? Właśnie, że robią. Gdyby ktoś wrzucił protest dotyczący świnek i kurczaczków to oplułbyś z innego powodu. Nie będę nikomu zakazywał jeść mięsa, czy nosić futra, ale weźcie się dwa razy zastanówcie w jakich warunkach coś żyje i jak jest zabijane. Nikt nie chciałby żyć we własnym gównie w małej klatce, albo jechać pół kraju tylko po to żeby nieumiejętnie zostać zabitym. Podejrzewam, że 99% sadoli nawet nie wie jak powstaje mleko i dla nich mleko to krowa zawsze daje. Ciekawe, że wasze matki jeszcze was z cyca karmią... chociaż niektórych pewnie dalej karmią.
A ja się kurwa z tego śmieje
To dobrze, że masz w sobie chociaż odrobine radości w tym spierdolonym świecie.
Co za głupie myślenie. Zabicie to zabicie. Zwierzaka gówno obchodzi na co przeznaczony.
Na pewno gówno go to nie obchodzi w jakich żyje warunkach. Chyba wolałbyś przed śmiercią normalnie żyć, a nie jak jakiś użyszkodznik.
Tu nie chodzi o ekologię tylko o biedne zwierzątka.
W każdym razie mocne słowa jak na grupę bezrobotnych w puchowych kurtkach pierdolących o prawach zwierząt.
Ścieki oraz odpady zwierzęce z ferm trafiają do wód gruntowych oraz lokalnych ekosystemów. Tak to też zahacza o ekologie. Przemysł futerkowy czy produkcja mięsa nie ma nic wspólnego z naturalnością, a daje tyle syfu i wykorzystuje większe zasoby niż syntetyki.
Widziałem tych pedałów w w Katowicach 30 listopada 2024 pod sklepem Ochnika miałem ochotę otworzyć ogień z broni maszynowej do tych kurew sponsorowanych przez garbate nosy
...ale gówno zrobiłeś tylko teraz w internecie sie wypłakujesz.
Smacznej kawusi, dobranoc!
lysymisio6969 napisał/a:
a że nie pofatygują się do rzeźni? tam i świnki i kurczaczki są mordowane.. a czekaj.. wiem, tam nie ma tylu ludzi i nie jest medialnie a śmierdzi jak cholera.
Skąd wiesz, że tego nie robią? Właśnie, że robią. Gdyby ktoś wrzucił protest dotyczący świnek i kurczaczków to oplułbyś z innego powodu.
........
to wklej linka jak ta ładnie ubrana pani po rzeźni biega z transparentami.. chętnie popluje bo mnie jakaś zgaga męczy..
........
Nie będę nikomu zakazywał jeść mięsa, czy nosić futra, ale weźcie się dwa razy zastanówcie w jakich warunkach coś żyje i jak jest zabijane. Nikt nie chciałby żyć we własnym gównie w małej klatce, albo jechać pół kraju tylko po to żeby nieumiejętnie zostać zabitym. Podejrzewam, że 99% sadoli nawet nie wie jak powstaje mleko i dla nich mleko to krowa zawsze daje. Ciekawe, że wasze matki jeszcze was z cyca karmią... chociaż niektórych pewnie dalej karmią.
........
i tu się zgadzam.. nie ma to jak samemu wyhodować czy wytropić i zabić zwierze i przygotować z niego jedzenie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów