📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma co się później się dziwić, że Żydzi zamiast do nieba trafiają do pieca.
PabloSkills napisał/a:
haha zrobiłeś mi dzień
PabloSkills napisał/a:
Dla wierzących w niebo, to nawet szkoda rozpalać piec.
PabloSkills napisał/a:
Właśnie tym różni się mały żyd od dużego, że dużemu nogi z pieca wystają
Zulu-Gula napisał/a:
Dla wierzących w niebo, to nawet szkoda rozpalać piec.
Wiara w jakiegokolwiek boga jest głupotą. Żaden bóg nie jest człowiekowi do niczego potrzeby. Bóg to interes. Jak salon masażu, czy usługi asenizacyjno-kanalizacyjne.
Co śpiewają żydki w drodze do pieca?
Skaldowie - Nie Domykajmy Drzwi.
A co jak wylatują z komina kremacyjnego?
Papa Dance - Szary Wiruje Pył.
Skaldowie - Nie Domykajmy Drzwi.
A co jak wylatują z komina kremacyjnego?
Papa Dance - Szary Wiruje Pył.
Hieny cmentarne.
alucard321 napisał/a:
Wiara w jakiegokolwiek boga jest głupotą. Żaden bóg nie jest człowiekowi do niczego potrzeby. Bóg to interes. Jak salon masażu, czy usługi asenizacyjno-kanalizacyjne.
Popieram cię
PabloSkills napisał/a:
hola hola... dziwię się, że przez "Ż"
Ukamienowali po śmierci i przysypaniu...
alucard321 napisał/a:
Wiara w jakiegokolwiek boga jest głupotą. Żaden bóg nie jest człowiekowi do niczego potrzeby
Bardzo się mylisz. Większość ludzi to bydło o poziomie inteligencji ledwo pozwalającym uniknąć wydłubania oczu podczas jedzenia nożem i widelcem.
Tacy ludzie potrzebują wiary w Boga, bo dzięki temu łatwiej im żyć przy zachowaniu minimum człowieczeństwa.
Oczywiście jak wszytko co wymyślił człowiek, religia wywołuje niezdrowe emocje.
Np.widzimy na filmie typów, którzy są takimi debilami, że trwonią czas i energię nad niszczeniem kawałka betonu, bo w ich spapranych mózgach ma to jakieś wielkie znaczenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów