Miłego.
łapcie link bo doszły mnie głosy, że nie działa.
/watch?v=0e2sNg4V4dw
Na główną cały czas trafiają obesrane filmy "kompilacja ..." albo głupie małpowanie amerykanów i ich jutubowych wyczynów (pranki).
A co masz do kompilacji i prank'ów? Sadol to miejsce gdzie można upload'ować filmiki tego typu. Przecież nie będziemy oglądali w kółko Mariusza. Przecież musi być jakaś odskocznia od tego syfu który nami rządzi. Oglądając "obesrane" kompilacje można zmniejszyć wkurwienie i pośmiać się z hamerykańców. Oglądam każdą wrzutę z tym gościem i przyznaję rację, że mądrze gada i jestem pewien w 100%, że otworzył oczy masie ludzi na to co dzieje się w naszym kraju i na świecie. Jedyne bez stronnicze media którym można zaufać, a skoro nie podobają ci się wrzuty z kawałami i fail'ami, to scrolluj dalej i nie zwracaj na nie uwagi.
a to po co?
Nie że się czepiam, ale...
albo trollujesz albo masz naprawde wyprany mózgi popłynąłes z falą tych zieciaków dla których Kolonko jest mentorem.
Kolonko to zwykła pro-żydowska tuba nadająca zaa oceanu. Obejrzyj inne jego wypowiedzi, poszukaj sobie jegy wypowiedzi z początków kariery,
mam dośc tej pacynki i jego zwolennikow w wieku gimnazjalnym.