Według źródła dwaj mężczyźni utonęli w Kerala w południowo-zachodnich Indiach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Wpadł jeden ,reszta wskoczyła, ciekawe kto poszedł na dno ,napewno minimum jeden co chciał ratować
wjebał się najgrubszy .....to ma sens ....dobra przynęta będzie
a reszta pewno po klapki skoczyła, bo szkoda żeby się zmarnowały
a reszta pewno po klapki skoczyła, bo szkoda żeby się zmarnowały
A nie lepiej było ściągać szybko sieć?
to się nazywa "silne więzi". jeden polecial i reszta za nim, jak lemingi.
a teraz bez ignorancji: zapewne wiedzą, że jak wypadasz przy rzucaniu sieci, to możesz się w nią zaplątać i wtedy jest mało czasu na ratowanie, więc traktują takie sytuacje poważnie.
a teraz bez ignorancji: zapewne wiedzą, że jak wypadasz przy rzucaniu sieci, to możesz się w nią zaplątać i wtedy jest mało czasu na ratowanie, więc traktują takie sytuacje poważnie.
ja tam może sie nie znam, ale jakbym miał pracować na statku, to zadbałbym o to, czy umiem pływać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów