18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:21
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
P................o 2009-06-26, 3:53
Daab wielkie piwo , chociaz z slowami gLp tez sie zgodze. Takie czasy, tacy ludzie. Dla Ciebie tez piwo.
Fani niech teraz lacza sluchajac They don't care about us , czy bilie jean

Tylko prosze, nie wysmiewajcie go. Zachowajcie choc troche przyzwoitosci, mimo tego jaki charakter ma ta strona.
Zgłoś
E................e 2009-06-26, 6:48
Mimo wszystko muzykę miał zajebistą.
Zgłoś
kubasias 2009-06-26, 7:07 1
Ale pierdolicie ... MJ zawsze był uwielbiany.
Ja tez smiałem sie z jego nosa i pedofilskich podbojów. Wiem jedno wszystkie te przypadki nie umniejszały jego talentu. Zajebisty tancerz i muzyk - dobrze ze na pamiątke zostały mi vinyle.

Przypominam co było z Freddym Mercury -wczesniej wysmiewany GEJ a teraz ikona rock'a
Zgłoś
valker04 2009-06-26, 9:20 4
Nigdy go nie lubiłem i nadal nie lubię... a fakt że umarł podczas powodzi w polsce jest że tak powiem ciekawostką
Zgłoś
D................h 2009-06-26, 10:11 1
hmmma według mnie on żyje nadal... poprstu tak ja Elvis miał dosyć ludzi i się zaszył... kto wie może razem z Elvisem teraz się śmieją z tego i piwko popijają
Zgłoś
lesiot 2009-06-26, 10:21
No to konkurencji do młodych dzieci ubyło... jest jeszcze niby Polański, ale on pewnie fizycznie już nie tak samo sprawny jak kiedyś...

Pamiętajmy, że ikona, że król... sam zasłuchiwałem się w jego przebojach... ale niestety nie był osobą o kryształowym charakterze i miał bardzo dużo na sumieniu... i niestety wykorzystywał swoją popularność do niecnych czynów i bogactwo do zamknięcia ust.
Żaden ból, żaden żal nie powinien dziś przesłonić tego, że dopuszczał się naprawdę haniebnych czynów... i właśnie mamy prawo i wręcz obowiązek takie dewiacje piętnować.

Dlaczego na jednego pedofila mamy patrzeć łaskawym okiem poprzez pryzmat jego sukcesów zawodowych.

Owszem... żal króla popu, muzycznej ikony lat 90 i to wszytko.

Dla planowanej trasy koncertowej to lepsze wyjście... pamiętajmy lepiej jego energiczne i naprawdę widowiskowe koncert.
Zgłoś
Gamba 2009-06-26, 10:28 9

liberta' per gli ultras
Zgłoś
hubSSon 2009-06-26, 11:01
a ile od razu sie pojawiło ostatnio dodancyh zdjęć na nk, z jego podobizna. pokolenie MJ się nage ujawniłoo

sex, drugs and ROTFL n LOL !!1!
Zgłoś
f................h 2009-06-26, 11:20 2
byl pedofilem a takich to powinni... wyparl sie wlasnej rasy zmieniajac kolor skory. czarni powinni go zajebac a biali powiesic ? byl jaki byl. ale muzyke robil dobra.
Zgłoś
Centurion 2009-06-26, 12:55 7

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
S................z 2009-06-26, 14:06 1
Ale to jest smieszne. Wpisałem na pudelku do wyszukiwarki na pudelku "jackson" zeby poczytac komenty i arty. No i oczywiscie wszystkie arty sprzed smierci sa w stylu: szaleniec przeszczepia sobie wlosy, kaze chodzic dzieciom w maskach, zboczeniec przebiera sie w damskie ciuszki (to skadinad wszystko prawda) i do tego komentarze użytkowników: psychol, zbok, pedofil itp. A potem nagle artykuł "Umarł krół, skończyła się era". I komentarze w stylu: "o nie!". "zawsze go kochałam", albo obrzydliwe i nadużywane [*] zniczyki. Kurwa mać.

A na sadisticu to samo (no prawie :p). Nagle ktoś pisze, że nie wypada smiac sie z umarlej osoby. No kurwa mac 20% postów na tym forum drwi ze smierci (nie mowiac o hardzie).

A moje zdanie jest takie: wielki piosenkarz, jeszcze większy tancerz i przy okazji miał z deka nierówno pod sufitem. Tyle. A jego era skończyła się dawno temu, i koronę popu równie dawno stracił.
Zgłoś
Centurion 2009-06-26, 15:05 10
A co na to Last.fm?

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
P................s 2009-06-26, 15:59 1
najbardziej mnie śmieszą teksty o rzekomej pedofilii... został uniewinniony? to albo dajcie dowody, że był pedo, albo stfu
no ale mimo, że uwielbiam i uwielbiałem go jako artystę i nie tylko, to wcale nie przeszkadza mi to, że się 'rozpadł' ani to, że był ofiarą powodzi. (swoją drogą, nie dziwię się, że zmienił kolor skóry, nie chciał bym urodzić się czarnym)
Zgłoś
o................k 2009-06-26, 17:42
o jednego pedofila mniej na tym swiecie: / RIP
Zgłoś
Gamba 2009-06-27, 1:09
Pooshkins napisał/a:

najbardziej mnie śmieszą teksty o rzekomej pedofilii... został uniewinniony? to albo dajcie dowody, że był pedo, albo stfu

zapłacił rodzinie "teoretycznie" molestowanego dziecka 20 mln dolarów "odszkodowania" za poniesione straty moralne... i go uniewinnili...
Reszte dopisz sobie sam

liberta' per gli ultras
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów