umarl w Polsce?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:21
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Daab wielkie piwo , chociaz z slowami gLp tez sie zgodze. Takie czasy, tacy ludzie. Dla Ciebie tez piwo.
Fani niech teraz lacza sluchajac They don't care about us , czy bilie jean
Tylko prosze, nie wysmiewajcie go. Zachowajcie choc troche przyzwoitosci, mimo tego jaki charakter ma ta strona.
Fani niech teraz lacza sluchajac They don't care about us , czy bilie jean
Tylko prosze, nie wysmiewajcie go. Zachowajcie choc troche przyzwoitosci, mimo tego jaki charakter ma ta strona.
Mimo wszystko muzykę miał zajebistą.
Ale pierdolicie ... MJ zawsze był uwielbiany.
Ja tez smiałem sie z jego nosa i pedofilskich podbojów. Wiem jedno wszystkie te przypadki nie umniejszały jego talentu. Zajebisty tancerz i muzyk - dobrze ze na pamiątke zostały mi vinyle.
Przypominam co było z Freddym Mercury -wczesniej wysmiewany GEJ a teraz ikona rock'a
Ja tez smiałem sie z jego nosa i pedofilskich podbojów. Wiem jedno wszystkie te przypadki nie umniejszały jego talentu. Zajebisty tancerz i muzyk - dobrze ze na pamiątke zostały mi vinyle.
Przypominam co było z Freddym Mercury -wczesniej wysmiewany GEJ a teraz ikona rock'a
Nigdy go nie lubiłem i nadal nie lubię... a fakt że umarł podczas powodzi w polsce jest że tak powiem ciekawostką
hmmma według mnie on żyje nadal... poprstu tak ja Elvis miał dosyć ludzi i się zaszył... kto wie może razem z Elvisem teraz się śmieją z tego i piwko popijają
No to konkurencji do młodych dzieci ubyło... jest jeszcze niby Polański, ale on pewnie fizycznie już nie tak samo sprawny jak kiedyś...
Pamiętajmy, że ikona, że król... sam zasłuchiwałem się w jego przebojach... ale niestety nie był osobą o kryształowym charakterze i miał bardzo dużo na sumieniu... i niestety wykorzystywał swoją popularność do niecnych czynów i bogactwo do zamknięcia ust.
Żaden ból, żaden żal nie powinien dziś przesłonić tego, że dopuszczał się naprawdę haniebnych czynów... i właśnie mamy prawo i wręcz obowiązek takie dewiacje piętnować.
Dlaczego na jednego pedofila mamy patrzeć łaskawym okiem poprzez pryzmat jego sukcesów zawodowych.
Owszem... żal króla popu, muzycznej ikony lat 90 i to wszytko.
Dla planowanej trasy koncertowej to lepsze wyjście... pamiętajmy lepiej jego energiczne i naprawdę widowiskowe koncert.
Pamiętajmy, że ikona, że król... sam zasłuchiwałem się w jego przebojach... ale niestety nie był osobą o kryształowym charakterze i miał bardzo dużo na sumieniu... i niestety wykorzystywał swoją popularność do niecnych czynów i bogactwo do zamknięcia ust.
Żaden ból, żaden żal nie powinien dziś przesłonić tego, że dopuszczał się naprawdę haniebnych czynów... i właśnie mamy prawo i wręcz obowiązek takie dewiacje piętnować.
Dlaczego na jednego pedofila mamy patrzeć łaskawym okiem poprzez pryzmat jego sukcesów zawodowych.
Owszem... żal króla popu, muzycznej ikony lat 90 i to wszytko.
Dla planowanej trasy koncertowej to lepsze wyjście... pamiętajmy lepiej jego energiczne i naprawdę widowiskowe koncert.
a ile od razu sie pojawiło ostatnio dodancyh zdjęć na nk, z jego podobizna. pokolenie MJ się nage ujawniłoo
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Ale to jest smieszne. Wpisałem na pudelku do wyszukiwarki na pudelku "jackson" zeby poczytac komenty i arty. No i oczywiscie wszystkie arty sprzed smierci sa w stylu: szaleniec przeszczepia sobie wlosy, kaze chodzic dzieciom w maskach, zboczeniec przebiera sie w damskie ciuszki (to skadinad wszystko prawda) i do tego komentarze użytkowników: psychol, zbok, pedofil itp. A potem nagle artykuł "Umarł krół, skończyła się era". I komentarze w stylu: "o nie!". "zawsze go kochałam", albo obrzydliwe i nadużywane [*] zniczyki. Kurwa mać.
A na sadisticu to samo (no prawie :p). Nagle ktoś pisze, że nie wypada smiac sie z umarlej osoby. No kurwa mac 20% postów na tym forum drwi ze smierci (nie mowiac o hardzie).
A moje zdanie jest takie: wielki piosenkarz, jeszcze większy tancerz i przy okazji miał z deka nierówno pod sufitem. Tyle. A jego era skończyła się dawno temu, i koronę popu równie dawno stracił.
A na sadisticu to samo (no prawie :p). Nagle ktoś pisze, że nie wypada smiac sie z umarlej osoby. No kurwa mac 20% postów na tym forum drwi ze smierci (nie mowiac o hardzie).
A moje zdanie jest takie: wielki piosenkarz, jeszcze większy tancerz i przy okazji miał z deka nierówno pod sufitem. Tyle. A jego era skończyła się dawno temu, i koronę popu równie dawno stracił.
najbardziej mnie śmieszą teksty o rzekomej pedofilii... został uniewinniony? to albo dajcie dowody, że był pedo, albo stfu
no ale mimo, że uwielbiam i uwielbiałem go jako artystę i nie tylko, to wcale nie przeszkadza mi to, że się 'rozpadł' ani to, że był ofiarą powodzi. (swoją drogą, nie dziwię się, że zmienił kolor skóry, nie chciał bym urodzić się czarnym)
no ale mimo, że uwielbiam i uwielbiałem go jako artystę i nie tylko, to wcale nie przeszkadza mi to, że się 'rozpadł' ani to, że był ofiarą powodzi. (swoją drogą, nie dziwię się, że zmienił kolor skóry, nie chciał bym urodzić się czarnym)
o jednego pedofila mniej na tym swiecie: / RIP
Pooshkins napisał/a:
najbardziej mnie śmieszą teksty o rzekomej pedofilii... został uniewinniony? to albo dajcie dowody, że był pedo, albo stfu
zapłacił rodzinie "teoretycznie" molestowanego dziecka 20 mln dolarów "odszkodowania" za poniesione straty moralne... i go uniewinnili...
Reszte dopisz sobie sam
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów