Daab wielkie piwo , chociaz z slowami gLp tez sie zgodze. Takie czasy, tacy ludzie. Dla Ciebie tez piwo.
Fani niech teraz lacza sluchajac They don't care about us , czy bilie jean
Tylko prosze, nie wysmiewajcie go. Zachowajcie choc troche przyzwoitosci, mimo tego jaki charakter ma ta strona.
Dzięki Na MTV był dzisiaj dzień z MJ. Przypomniały mi się stare dobre czasy oglądając Remember the time. Tyle sław zagrało w jednym teledyski Jacksona.... Eddie Murphy, Iman, Magic Johnson.... W zasadzie to chyba tylko Prince mu odmówił współpracy o ile dobrze pamiętam.
Gdyby nie MJ takiego typa jak Timberlake, nikt by nie znał.
2. Nie ma dowodów? wątpię, żeby tyle oskarżeń i tyle różnych dziwnych artykułów brało się z dupy. W Dodę z Nergalem też nie wierzyłem.
3. Będzie jak z wieloma ważnymi osobami, które odeszły. Najpierw popłaczą z tydzień może dwa, a potem wszyscy zapomną, więc jaki jest tego cel?
byl pedofilem a takich to powinni... wyparl sie wlasnej rasy zmieniajac kolor skory. czarni powinni go zajebac a biali powiesic ? byl jaki byl. ale muzyke robil dobra.
Pierdolisz kurwa, że głowa mała. On cierpiał na chorobę skóry i nie wybielił się, bo chciał, tylko dlatego, że musiał. Gdyby się nie wybielił byłby powiedzmy 'łaciaty'.
We wczesnych latach 90. lekarze dermatolodzy stwierdzili, że piosenkarz cierpi na rzadką chorobę skóry zwaną bielactwem. Objawiała się ona utratą pigmentu i dużymi białymi plamami na skórze.
Zajebać to powinni Ciebie fani MJ za pieprzenie głupot.
2. Nie ma dowodów? wątpię, żeby tyle oskarżeń i tyle różnych dziwnych artykułów brało się z dupy. W Dodę z Nergalem też nie wierzyłem.
a kto powiedział, że biorą się z dupy? kasa rządzi światem, na moje oko prosta sprawa, starsi dzieciaka pomyśleli, że przydało by się nowe futro, samochód etc etc.
Majkel od początków kariery właściwie otaczał się dziećmi, możliwe, że dlatego, że sam dzieciństwa nie miał, a oskarżenie wpłynęło po ilu latach od kiedy zaczął tworzyć?
Majk chorował na bielactwo nabyte czy inny chvj, jakby se skóry nie przeszczepiał to tak jak ktoś wyżej powiedział - byłby w łaty.'Michael odziedziczył je po krewnych ze strony ojca, o czym poinformował go sam Joseph.'
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów