umarl w Polsce?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Piwo (pomijając fakt że M.J. faktycznie umarł, a szkoda. Był wielkim artystą)
Czyli mit o zawale serca obalony
Perlo, pozwolę sobie zacytować pewien komentarz
"Przez ostatnie lata...
...wszyscy się z niego tylko śmiali. W filmikach na Youtube w różnych "śmiesznych" filmikach ktoś wklejał jego obecne zdjęcia i było super zabawnie. Teraz nagle wszyscy piszą jaki był wielki i płaczą. Świat hipokryzji - tyle. W Polsce 99% ludzi to hipokryci. Kogo byś nie spytał na ulicy przed śmiercią co myśli o Jacksonie - powiedziałby - mam z niego zwałę... jak on wygląda, porażka!
Teraz ten sam człowiek powiedziałby, że jest mu smutno i że Michaela będzie mu brakowało. W ostatnich latach tylko się z niego śmiano, a nikt na poważnie nie brał jego złego stanu jego zdrowia."
"Przez ostatnie lata...
...wszyscy się z niego tylko śmiali. W filmikach na Youtube w różnych "śmiesznych" filmikach ktoś wklejał jego obecne zdjęcia i było super zabawnie. Teraz nagle wszyscy piszą jaki był wielki i płaczą. Świat hipokryzji - tyle. W Polsce 99% ludzi to hipokryci. Kogo byś nie spytał na ulicy przed śmiercią co myśli o Jacksonie - powiedziałby - mam z niego zwałę... jak on wygląda, porażka!
Teraz ten sam człowiek powiedziałby, że jest mu smutno i że Michaela będzie mu brakowało. W ostatnich latach tylko się z niego śmiano, a nikt na poważnie nie brał jego złego stanu jego zdrowia."
Mozesz mnie nazwac hipokryta, pieprze to. Ja z jego muzyka wiaze najlepsze wspomnienia. Wspomanienia z wypoadow z przyjaciolmi. Gosc byl ikona naszych czasow. Okazmy mu troche szacunku.
gLp , w sumie się z Tobą zgadzam bo to tak wygląda tylko trochę głupio jest się wyśmiewać z martwej osoby
Saia, głupio to jest narobić w pory i powiedzieć mamie.
Saia, nie trzeba się wyśmiewać, jak za życia miało się go w dupie to po śmierci również można mieć go w dupie, a nie teraz wielkie smuty i żale a 2 dni temu darłi łacha z niego z kumplami. Perlo, nie nazywam Cię hipokryta, być może jesteś jednym z nielicznych, którzy go cenili i jego muzykę, nie wiem, nie wnikam
JAko czlowieka go nie oceniam. Nie mam do tego prawa. Jako artysta byl dla mnie kims Rozumiem, na necie jest pelno pozerow i wiem co mozesz myslec.Dla mnie jego piosenki to wspomnienia, piekne wspomnienia. Sorki ze nie wczuwam sie w klmat sadistica ale tak jest.
Peace
Peace
wierzcie lub nie, ale właśnie w tym momencie dowiedziałam się że MJ nie żyje teraz mnie zastanawia jak długo trwam już w niewiedzy <google>
Heh Dobrze powiedziane chociaż ja należe do tego 1 % które zawsze doceniało jego twórcość. Był Jedyny w swoim rodzaju i zmienił muzykę na zawsze:
Genialna muzyka
Świetne teksty
Rewolucyjne teledyski (thriller....)
Niesamowite ruchy
Niepowtarzalny głos
Postać wibitna. Żyjemy w czasach w których gwiazda jego pokroju nie istnieje obecnie na scenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów