W myśl wszechobecnej idei antyrasizmu i pomocy emigrantom przedstawiam Wam prosty obraz tego jak naprawdę wpływa to na zachodnich mieszkańców Europy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
powód dysproporcji w finansowaniu jest oczywisty; panda wielka jest zagrożona wyginięciem
Po pierwsze temat na sadola po chuju. Po drugi wesolych swiat koniobijcy!
Halman napisał/a:
powód dysproporcji w finansowaniu jest oczywisty; panda wielka jest zagrożona wyginięciem
nawet jakby murzyny byly zagrozone wyginieciem i tak by ludzie nie dali
fejk jak chuj, jakby były tak odkryte te skarbonki to dawno ktos cała kase by zajebał
jozue napisał/a:
fejk jak chuj, jakby były tak odkryte te skarbonki to dawno ktos cała kase by zajebał
to bruksela, tam się kradnie miliardy euro a nie drobne..
Halman napisał/a:
to bruksela, tam się kradnie miliardy euro a nie drobne..
Miliardy? To już w imionach liczone jest ile zajebali
To już w bilionach liczone jest ile zajebali
xiro napisał/a:
nawet jakby murzyny byly zagrozone wyginieciem i tak by ludzie nie dali
Już nie. Przez ostatnie 40 lat populacja zwiększyła sie o jakieś 80%.
Zwierzęta > dzieci > chorzy > czarni
W sumie legitne.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
W sumie legitne.
Jak dla mnie to jakis kutas przerzucil z naczynia datkow na wwf na czarnych. Tam nie powinno byc nic
Masz piwo stary ode mnie za to
Jak dla mnie to jakis kutas przerzucil z naczynia datkow na wwf na czarnych. Tam nie powinno byc nic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów