📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Drugi obrazek szczególnie świetny, normalni ludzie, nie są za potomkami bandytów z UPA, z dwojga złego, Polak powinien stać po stronie Janukowycza a nie wspierać potomków i wyznawców , morderców polaków.
Wszyscy gdekają jaki to Janukowycz morderca itp. jaki on zły, a to ten facet właśnie zniósł dekret tej mendy juszczenki o przyznaniu banderze tytułu bohatera ukrainy.
To nie jest już kurwa nawet śmieszne, to co kaczka wyrabia i polskie elity, to woła o pomstę do nieba.
Wszyscy gdekają jaki to Janukowycz morderca itp. jaki on zły, a to ten facet właśnie zniósł dekret tej mendy juszczenki o przyznaniu banderze tytułu bohatera ukrainy.
To nie jest już kurwa nawet śmieszne, to co kaczka wyrabia i polskie elity, to woła o pomstę do nieba.
Somsiedzi insekty
Pan pikusia swój chłop
Bejcoch, szlug, kichawa - siniak. zresztą konsumenci męża stanu też na poziomie.
Bejcoch, szlug, kichawa - siniak. zresztą konsumenci męża stanu też na poziomie.
skąd jesteś autorze ? Ja jestem właśnie 10 km od granicy z Ukraina i diabelnie mnie interesuje co się tam dzieje bardziej niż to co robią pajace w sejmie. No ale rozumiem. Gdybym mieszkał na zachodzie kraju też bym miał na to wywalone, tak jak ja na relacje np. z Czechami pozdr.
montex - ale o co ci chodzi.
@montex no to się tym interesuj, przecież nikt Ci nie broni. Polacy zachowują się jakby coś znaczyli w Unii i mieli o czym rozmawiać z Ukrainą. Ukraina to klient niemiecki i nasza władza nie może nawet palcem kiwnąć bez wiedzy Merkel w tej sprawie. Wiedzą to Niemcy, wiedzą Ukraińcy, aby nasz naród kompromituje się jakoby mógł cokolwiek zrobić. Oczywiście zachodnim sąsiadom jest to na rękę, bo w razie ewentualnych komplikacji (igrzyska się kończą, Putin może zareagować) Niemcy mogą zrzucić wszelkie konsekwencje na nasz kraj. Ale jak ktoś głupi to się go wykorzystuje, proste.
Za ten wpis ASAKKU należy Ci się cały tir browarów.
@RagicMabbit o to, że jest się czym podniecać, bo Ukraina to nie jest afryka i nie chcę mieć na podwórku uzbrojonych banderowców. Więc jest to o wiele ciekawszy temat niż Mariusz T. Biedroń czy inne problemy naszych posłów.
@Olllup no tak, Polska zawsze coś znaczyła, że tak z pamięci napisze, naród wspaniały tylko ludzie to kurwy... sami się doprowadziliśmy to tego, że jesteśmy ścierami. Rosja puknie młotkiem we wrak a u Nas zadyma i demonstracje. Mamy zero szacunku do siebie samego stąd właśnie takie problemy jak opisałeś. Nie wiem nie mam pomysłu co z tym zrobić. Nawet się nie interesuje polityką tak do końca, ratuję swoją dupę, bo nikt tego za mnie nie zrobi.
@Olllup no tak, Polska zawsze coś znaczyła, że tak z pamięci napisze, naród wspaniały tylko ludzie to kurwy... sami się doprowadziliśmy to tego, że jesteśmy ścierami. Rosja puknie młotkiem we wrak a u Nas zadyma i demonstracje. Mamy zero szacunku do siebie samego stąd właśnie takie problemy jak opisałeś. Nie wiem nie mam pomysłu co z tym zrobić. Nawet się nie interesuje polityką tak do końca, ratuję swoją dupę, bo nikt tego za mnie nie zrobi.
Tak to jest jak nasz kochany rząd chce bawić się w Panslawizm tam gdzie to nie zda egzaminu.
Montex - myslę że nie zrozumiałęs intencji autora.
W sumie to niby nie nasza sprawa, ale z drugiej strony to my pewnie byśmy przyjęli uchodźców "w razie czego", do czego zresztą już się garnęliśmy, a nie wiem czy mawet nie zobowiązaliśmy.
To już nie chodzi o uchodźców. Mnie po prostu dziwi zachowanie Polaków. Przecież my tak na prawdę nie jesteśmy wcale w mega lepszej sytuacji od Ukrainy (mówię o czasie z przed zamieszek). No jesteśmy ciut bogatsi, ale przypominam, że to tylko pozory. Za kilka lat nie będzie z czego płacić emerytur, ani za co utrzymywać tzw. "darmowej" służby zdrowia. Wszechobecna korupcja, starzejące się społeczeństwo, ponad 2 miliony osób w wieku produktywnym za granicą. A najlepsze jest to, że jak przeciętnego Kowalskiego zapytam na kogo będzie głosował w następnych wyborach to z uśmiechem powie, że na PO\PIS bo "mniejsze zło". I jak tu mieć szacunek do własnego kraju...
@up Ciut lepszej? Byłem na zachodzie Ukrainy i tam nie ma dosłownie nic! Ich główne drogi wyglądają jak u nas wysypane żwirem ścieżki dla pieszych. W sklepach niby artykuły są, ale za przeciętną pensję to niewiele mogą sobie kupić. Jedyne pocieszenie dla nich to to, że są pozytywnie nastawieni ogólnie do życia i większość z nich jest naprawdę pomocna.
Ta kurwa, bida w kraju, a rząd już zaproponował polityczny szpital dla rannych. A Ty człowieku czekaj miesiącami w kolejce do lekarza, chociaż płacisz składki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów