📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co powie tata? Co tata mi powie, co na to odpowie? Co powie tata? Co powie tata? Czy znów się wykręci, czy dziecko zniechęci, czy nie?
PS Gimby nie znają
PS Gimby nie znają
Salieri16000 napisał/a:
Co powie tata? Co tata mi powie, co na to odpowie? Co powie tata? Co powie tata? Czy znów się wykręci, czy dziecko zniechęci, czy nie?
PS Gimby nie znają
Dobre. Ale bierz połowę.
Zawsze może powiedzieć, że to celowo tak miało być
gowniany fejk
disturbed666 napisał/a:
gowniany fejk
Skoro tak piszesz to musi tak być, patrząc na twoje profilowe i podpis na nim, boję się zaprzeczyć, dodatkowo pochodzisz z bardzo niebezpiecznego miejsca jakim jest "chujolandia". Suma sumarum, aż się boję dodać ten komentarz, gdzie zawarty jest twój cytat :/
Pozwolę sobie zacytować kilka ostatnich postów pana, którego nick, zgadza się z poziomem pisania:
"gowniany fejk"
"co to za gowno"
"no i co to gowno robi na glownej"
"pomyliles portale kolego"
Wszędzie wietrzysz podstęp, może warto by było zrobić badania w kierunku schizofrenii paranoidalnej...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów