📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobrze pojebana akcja
ja pierdole jaki matrix
Genialne! Myślałem ze na niego zwali albo to pedalskie futerko zarzuci i zacznie się ocierać. Hahahha
Elegancko picie ze swoimi odciskami zostawił, amatorka.
Pewnie zrzucił, za rogiem, gdy nikt nie widział i odszedł sobie spokojnie.
Jarosławkaczyński napisał/a:
Elegancko picie ze swoimi odciskami zostawił, amatorka.
Jeżeli nie były nigdy pobierane na psiarni jego odciski to i tak po tym go nie znajdą.
Qwasny71 napisał/a:
Jeżeli nie były nigdy pobierane na psiarni jego odciski to i tak po tym go nie znajdą.
Obecnie daktyloskopia to nie CSI. Nawet jak maja w bazie to szukanie trochę zejdzie.
gość z poczuciem humoru , czarnego humoru ... skąd ja to znam?
Somberoajaj napisał/a:
gość z poczuciem humoru , czarnego humoru ... skąd ja to znam?
admin sadola na wakacjach
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów