Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@PoMaluchu
Wielokrotny, a nie podwojny orgazm
Nie napisałem podwójny , chodzi mi o to , że mają dwa. Łechtaczkowy i pochwowy, z czego ten drugi mają podobno lepszy.
jest jeszcze sutkowy ale nie ma zwiazku z reszta tematu i kometarzami (ktore sa zreszta niezle pojebane)
Jakiś niedojebany jesteś że nie widzisz żadnej korelacji pomiędzy ruchaniem w dupę a pedalstwem?
Ja się nie doszukuje czegoś czego nie ma, za to ty tak. Jeśli jakakolwiek forma seksu z kobieta jest dla ciebie pedalstwem, to ja gratuluje i to chyba ty jesteś niedojebany a nie ja żeby pisać takie bzdury, widziałeś chociaż kiedyś dziewczynę, byleś chociaż kiedyś z dziewczyna tylko taka bez kutasa?
A jak już siebie obrażamy to :
przepraszam już wiem o co chodzi pewnie jak byleś mały to tata robił ci coś więcej niż tylko czytał bajki na dobranoc.
Pierwszy raz przeczytałem wszystkie strony komentarzy i mam prosbę wyjebac wszystkich pajaców co zarejestrowali sie po ukazaniu reklamy na kwejku ps co do tematu JAK KURWA ANAL Z KOBIETA MOZE BYC PEDALSKI?Jak kurwa po analu z zadbana czysta kobieta mozna miec gowno na huju?Kurwa wakacje sie zaczeły to i dzieciaki nowe historrie tworza...ps2.Ja czekam na swojego anala od kilku lat ostatnio moja panna mowila mi z rana ze w nocy znowu próbowałem sie tam dostac ale zaczaila w odpowiednim momencie no coz musze czekac tak samo jak na trojkacik :/
wg mnie bez rewelki, jak baba nie chce to nie ma co próbować.
@up
jest jeszcze sutkowy ale nie ma zwiazku z reszta tematu i kometarzami (ktore sa zreszta niezle pojebane)
Coś słyszałem o sutkowym, ale nie udało mi się dokonać...więc... to ściema:)
A komentarzy nie czytam... są pojebane jak ich autorzy:)
na podobnej zasadzie to buty do dzielo szatana bo hitler je też nosił.
no, też adekwatne porównanie
Ale macie smutną spinę, widzę jakieś kompleksy ;D wszyscy tacy mega wrażliwi, bo komuś się wydaje lekko pedalskie to że mają wkręnę na ruchanie w dupę. Lol, musicie mieć bardzo niskie poczucie własnej wartości, skoro cudza opinia tak łatwo wyprowadza Was z równowagi ;D
1.Porządne przygotowanie do anala to lewatywa ( czasem z 5 ) aby czysto było i komfortowo
2.Jak zdarzy się że kobieta ( 30+ ) jest "trochę" szeroka to w anala fajnie wbić ale po wykonaniu czynności z ad1.
3.Polecam troszkę lektury, czytanie nie boli ( niektórzy twierdzą inaczej ).
4.Byłem kiedyś na wypadzie kawalerskim do Amsterdamu, podczas wizyty w RLD znajomy Irlandczyk wybiegł z lokum i opowiada: "rucham, rucham, rucham, a ona nagle pyta czy brytol, mówię że irol. Ona czy piłem dużo dzisiaj, mówię że tak. Dziwka długo się nie zastanawiając wsadziła palucha do buzi, naśliniła i nawet niewiem kiedy wsadziła mi go w dupę - spuściłem się od razu!!" Ponoć faceci mają jakiś tam punkt w okolicach prostaty ( coś jak punkt G ), nie próbowałem, może ktoś już to sprawdzał i potwierdzi lub zaprzeczy?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów