18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Idealny na pierwszy anal
Jachu94 • 2014-07-06, 13:24
Ostatnimi czasy próbowałem przekonać swoją dziewczynę na anal. Po długich namowach w końcu się zgodziła, mówiąc, że mój penis będzie idealny na pierwszy raz. Łzy idealnie spełniły rolę nawilżacza.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
PoMaluchu 2014-07-08, 10:45
Biedras napisał/a:

@PoMaluchu

Wielokrotny, a nie podwojny orgazm

Nie napisałem podwójny , chodzi mi o to , że mają dwa. Łechtaczkowy i pochwowy, z czego ten drugi mają podobno lepszy.
Zgłoś
pertys 2014-07-08, 11:08
@up
jest jeszcze sutkowy ale nie ma zwiazku z reszta tematu i kometarzami (ktore sa zreszta niezle pojebane)
Zgłoś
nezumi 2014-07-08, 11:16 6
dth napisał/a:

Jakiś niedojebany jesteś że nie widzisz żadnej korelacji pomiędzy ruchaniem w dupę a pedalstwem?

Ja się nie doszukuje czegoś czego nie ma, za to ty tak. Jeśli jakakolwiek forma seksu z kobieta jest dla ciebie pedalstwem, to ja gratuluje i to chyba ty jesteś niedojebany a nie ja żeby pisać takie bzdury, widziałeś chociaż kiedyś dziewczynę, byleś chociaż kiedyś z dziewczyna tylko taka bez kutasa?

A jak już siebie obrażamy to :

przepraszam już wiem o co chodzi pewnie jak byleś mały to tata robił ci coś więcej niż tylko czytał bajki na dobranoc.
Zgłoś
HaSz23 2014-07-08, 14:07 3
Pierwszy raz przeczytałem wszystkie strony komentarzy i mam prosbę wyjebac wszystkich pajaców co zarejestrowali sie po ukazaniu reklamy na kwejku ps co do tematu JAK KURWA ANAL Z KOBIETA MOZE BYC PEDALSKI?Jak kurwa po analu z zadbana czysta kobieta mozna miec gowno na huju?Kurwa wakacje sie zaczeły to i dzieciaki nowe historrie tworza...ps2.Ja czekam na swojego anala od kilku lat ostatnio moja panna mowila mi z rana ze w nocy znowu próbowałem sie tam dostac ale zaczaila w odpowiednim momencie no coz musze czekac tak samo jak na trojkacik :/
Zgłoś
x................s 2014-07-08, 14:28
HaSz23 napisał/a:

Pierwszy raz przeczytałem wszystkie strony komentarzy i mam prosbę wyjebac wszystkich pajaców co zarejestrowali sie po ukazaniu reklamy na kwejku ps co do tematu JAK KURWA ANAL Z KOBIETA MOZE BYC PEDALSKI?Jak kurwa po analu z zadbana czysta kobieta mozna miec gowno na huju?Kurwa wakacje sie zaczeły to i dzieciaki nowe historrie tworza...ps2.Ja czekam na swojego anala od kilku lat ostatnio moja panna mowila mi z rana ze w nocy znowu próbowałem sie tam dostac ale zaczaila w odpowiednim momencie no coz musze czekac tak samo jak na trojkacik :/

wg mnie bez rewelki, jak baba nie chce to nie ma co próbować.
Zgłoś
pinkypinky 2014-07-08, 15:01 5
Czy to wszystko znaczy, że jestem pedałem? czy może pedałką? ;O
Zgłoś
PoMaluchu 2014-07-08, 15:31
pertys napisał/a:

@up
jest jeszcze sutkowy ale nie ma zwiazku z reszta tematu i kometarzami (ktore sa zreszta niezle pojebane)

Coś słyszałem o sutkowym, ale nie udało mi się dokonać...więc... to ściema:)
A komentarzy nie czytam... są pojebane jak ich autorzy:)
Zgłoś
Catacombe 2014-07-08, 16:29
Wyzywacie się nawzajem od pedałów, a następnie dajecie na hardzie piwo gościowi który wciska sobie budelke w dupe. Co za hipokryzja
Zgłoś
dth 2014-07-08, 17:16
Cytat:

na podobnej zasadzie to buty do dzielo szatana bo hitler je też nosił.

no, też adekwatne porównanie

Ale macie smutną spinę, widzę jakieś kompleksy ;D wszyscy tacy mega wrażliwi, bo komuś się wydaje lekko pedalskie to że mają wkręnę na ruchanie w dupę. Lol, musicie mieć bardzo niskie poczucie własnej wartości, skoro cudza opinia tak łatwo wyprowadza Was z równowagi ;D
Zgłoś
harinezumi 2014-07-08, 17:43 3
To się uśmiałem
1.Porządne przygotowanie do anala to lewatywa ( czasem z 5 ) aby czysto było i komfortowo
2.Jak zdarzy się że kobieta ( 30+ ) jest "trochę" szeroka to w anala fajnie wbić ale po wykonaniu czynności z ad1.
3.Polecam troszkę lektury, czytanie nie boli ( niektórzy twierdzą inaczej ).
4.Byłem kiedyś na wypadzie kawalerskim do Amsterdamu, podczas wizyty w RLD znajomy Irlandczyk wybiegł z lokum i opowiada: "rucham, rucham, rucham, a ona nagle pyta czy brytol, mówię że irol. Ona czy piłem dużo dzisiaj, mówię że tak. Dziwka długo się nie zastanawiając wsadziła palucha do buzi, naśliniła i nawet niewiem kiedy wsadziła mi go w dupę - spuściłem się od razu!!" Ponoć faceci mają jakiś tam punkt w okolicach prostaty ( coś jak punkt G ), nie próbowałem, może ktoś już to sprawdzał i potwierdzi lub zaprzeczy?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem