📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:58
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
🔥
Życzenia noworoczne
- teraz popularne
🔥
Aresztowanie
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawilna rozmowa
Bardzo ładnie, popieram zachowanie najebanych panów. Ale po chuj to nagrywać? Sami wydali na siebie tym wyrok.
Megatrans666 napisał/a:
Bardzo ładnie, popieram zachowanie najebanych panów. Ale po chuj to nagrywać? Sami wydali na siebie tym wyrok.
Nagrywali dla babci...
noworocznie mogli mu wjebać agtunga do ryja
I bardzo dobrze, za znęcanie się nad staruszkami, niepełnosprawnymi i dziećmi powinien być srogi oklep.
Ciekawi mnie na jakiej podstawie mają pewność, żeby go tak obić. Kilkanaście lat temu jak jeszcze byłem szczylem z gimnazjum mój chrzestny (budowlaniec w okollicach 40) przyjechał do nas i rozkręcił imbę że znęcam się nad moją babcią a jego matką. Problem polegał na tym, że babcia już była wtedy mocno odklejona a ja w życiu jej nie uderzyłem ani kopnąłem. Wystarczyło wtedy żeby moich rodziców nie było a stryj rozniósł by mnie po całej chałupie. Mimo to musiałem się tłumaczyć z rzeczy która zadziała się tylko w głowie chorej kobiety.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów