Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@:
Typowy uliczny idoto, samosądy to robią w zacofanej afryce, i to zazwyczaj czekoladowi. Utożsamiasz się z nimi czy pójdziesz po rozum?? Że takie zjeby mają prawa wyborcze, noż kurwa ja pierdole...
A to już nie idzie pokleić faktów i sprawnie komus dojebac bo jestem czarny wtedy? A jak ci córkę zgwalca to też będziesz tak szczekać tylko suczo? Idź na policję zapomniałeś donieść na sąsiadów że się dobrze bawią. Wolę odjebac samosad niz ufać organom ścigania i patrzeć jak mi społeczeństwo kuleje przez pizdy lewackie takie jak ty.
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaA to już nie idzie pokleić faktów i sprawnie komus dojebac bo jestem czarny wtedy? A jak ci córkę zgwalca to też będziesz tak szczekać tylko suczo? Idź na policję zapomniałeś donieść na sąsiadów że się dobrze bawią. Wolę odjebac samosad niz ufać organom ścigania i patrzeć jak mi społeczeństwo kuleje przez pizdy lewackie takie jak ty.
@Prosty:
To niezły wróżbita Maciej jesteś, skoro po kilku wpisach już mnie osądzasz, że jestem lewakiem XD
Otóż nie, nie jestem. Nie jestem również debilem co robi samosądy, twoimi postami dajesz znać, że mamy do czynienia z idiotą.
Nie pozdrawiam, pizdy wypierdalać na ulicę a nie komentować w necie. Ha TFU.
@:
To niezły wróżbita Maciej jesteś, skoro po kilku wpisach już mnie osądzasz, że jestem lewakiem XD
Otóż nie, nie jestem. Nie jestem również debilem co robi samosądy, twoimi postami dajesz znać, że mamy do czynienia z idiotą.
Nie pozdrawiam, pizdy wypierdalać na ulicę a nie komentować w necie. Ha TFU.
Typie ty wyjdź z domu czasem , i tak przy okazji to akurat z ziomeczkami siedze i ciśniemy z ciebie beke ze jak ci babcie pobiją a ty pizdo nie dasz rady to my nie możemy bo to zleeeee jest idź płacz gdzie indziej hahaha i wyzywasz ludzi od idiotow a potem płaczesz że cie ktos ocenia , lewak jak nic
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaTypie ty wyjdź z domu czasem , i tak przy okazji to akurat z ziomeczkami siedze i ciśniemy z ciebie beke ze jak ci babcie pobiją a ty pizdo nie dasz rady to my nie możemy bo to zleeeee jest idź płacz gdzie indziej hahaha i wyzywasz ludzi od idiotow a potem płaczesz że cie ktos ocenia , lewak jak nic
Na bok teraz czy gość winny, ale pomówienia są na porządku dziennym. Nawet mnie raz 1 pomówiła, że jej zajebałem, a tylko ja delikatne ręką odsunąłem, bo się pchała między mnie, a gościa z którym się biłem. Mało brakowało, a by mnie kibole obiły, a wszystko przez to, że obroniłem jednego ziomeczka. Laska później mnie przepraszała za pomówienie.
Tak więc emocje na bok, bo potrafią namieszać w głowie.
Oczywiście dalej nie twierdzę, że gość z filmu nie jest winny, jeżeli serio bił babcie, to chuj z nim.
Na bok teraz czy gość winny, ale pomówienia są na porządku dziennym. Nawet mnie raz 1 pomówiła, że jej zajebałem, a tylko ja delikatne ręką odsunąłem, bo się pchała między mnie, a gościa z którym się biłem. Mało brakowało, a by mnie kibole obiły, a wszystko przez to, że obroniłem jednego ziomeczka. Laska później mnie przepraszała za pomówienie.
Tak więc emocje na bok, bo potrafią namieszać w głowie.
Oczywiście dalej nie twierdzę, że gość z filmu nie jest winny, jeżeli serio bił babcie, to chuj z nim.
Ale już pisałem robi się rozeznanie w temacie i jak kłamie to chuj ze szmata , są sposoby na to by się dowiedzieć kto kręci a kto nie.