Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2025-01-02, 01:44 ]
patusy bija innego patusa.
Chłopaki niebijący babcie biją babciobijce. Po twoim komentarzu myślę, że jesteś z tych drugich.
Pełen szacun , babcia mu pewnie mówiła że przystojny z niego młodzieniec a kurwą był to i jak kurwa powinien wyglądać, piwko
@Prosty Życzę Ci, żeby ktoś Ci twoją mordę tak rozjebał "za babcię", bo tak, bo trzeba kogoś skatować dla zabawy. Piwka się wtedy nie napijesz
@ Życzę Ci, żeby ktoś Ci twoją mordę tak rozjebał "za babcię", bo tak, bo trzeba kogoś skatować dla zabawy. Piwka się wtedy nie napijesz
Spokojna twoja patologiczna glowa najebana , ja nie bije babci ani kobiet wiesz jak ? Inny świat dla ciebie to nie do pojęcia ale są tacy mężczyźni jak ja. Tylko pamiętaj żeby się nie rozmnażać, nie pozdrawiam xD
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaCiekawi mnie na jakiej podstawie mają pewność, żeby go tak obić. Kilkanaście lat temu jak jeszcze byłem szczylem z gimnazjum mój chrzestny (budowlaniec w okollicach 40) przyjechał do nas i rozkręcił imbę że znęcam się nad moją babcią a jego matką. Problem polegał na tym, że babcia już była wtedy mocno odklejona a ja w życiu jej nie uderzyłem ani kopnąłem. Wystarczyło wtedy żeby moich rodziców nie było a stryj rozniósł by mnie po całej chałupie. Mimo to musiałem się tłumaczyć z rzeczy która zadziała się tylko w głowie chorej kobiety.
patostreamy...
proponuje kolejnego do terapii:
youtube.com/watch?v=o9fFNZmX7bI
[ Dodano: 2025-01-02, 16:57 ]
pokarz ryj bo dostaniesz wpierdol hehehe
Jest gdzieś więcej?
Chłopaki niebijący babcie biją babciobijce. Po twoim komentarzu myślę, że jesteś z tych drugich.
Nie myśl za dużo chlopcze,bo ci to nie wychodzi. Twoja "żelazna logika" i procesy mysleniowe, które za nią stoją mogą cię wyprowadzić na manowce.
Jednak to prawda,że w Polsce niestety jest wielu głupich ludzi. Szkoda,bo to taki piękny kraj.
Spokojna twoja patologiczna glowa najebana , ja nie bije babci ani kobiet wiesz jak ? Inny świat dla ciebie to nie do pojęcia ale są tacy mężczyźni jak ja. Tylko pamiętaj żeby się nie rozmnażać, nie pozdrawiam xD
Typowy idiota co wydaje samosądy, a potem "o jejku, jak to (wstaw rzekomą ofiarę) kłamała". Tak, to jest inny świat dla mnie, gdzie nie ma takich idiotów - człowieku z ulicy/menelicy. Nie pozdrawiam.
@:
Typowy idiota co wydaje samosądy, a potem "o jejku, jak to (wstaw rzekomą ofiarę) kłamała". Tak, to jest inny świat dla mnie, gdzie nie ma takich idiotów - człowieku z ulicy/menelicy. Nie pozdrawiam.
Idź ty w chuj jak nie ogarniasz kto kłamie i boisz się wziąć na barki trochę odpowiedzialności za syf na świecie. Ten świat jest pełen skurwysynow bo takie pizdy jak ty im na to pozwalają, poćwicz spadanie z wysokości. Nie pozdrawiam
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaIdź ty w chuj jak nie ogarniasz kto kłamie i boisz się wziąć na barki trochę odpowiedzialności za syf na świecie. Ten świat jest pełen skurwysynow bo takie pizdy jak ty im na to pozwalają, poćwicz spadanie z wysokości. Nie pozdrawiam
@Prosty:
Typowy uliczny idoto, samosądy to robią w zacofanej afryce, i to zazwyczaj czekoladowi. Utożsamiasz się z nimi czy pójdziesz po rozum?? Że takie zjeby mają prawa wyborcze, noż kurwa ja pierdole...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów