widac ze debilu
i dlatego właśnie prokurator generalny minister ZERO...
Koljeny debil...
Pięknie sobie skaczecie do gardeł xD
Dokładnie tak jak zaplanował to Kiszczak z Jaruzelskim, Geremkiem, Sorosem, Sachsem, Balcerowiczem i ich kumplami z piekła rodem.
A Wy jak małe dzieci.
A układ między stronami był prosty:
Jedni odgrywają rolę patriotów, drudzy obóz volksdojczów.
Wszyscy kradną i opluwają się publicznie, a przy tym wysługują się jankesom, żydom,ukrom i niemcom naszym kosztem.
Oni NICZYM SIĘ NIE RÓŻNIĄ od siebie w WAŻNYCH SPRAWACH.
Są jak biczownicy z Asterixa i Kleopatry, zmieniający się w o danej godzinie, a tą godziną są wybory.
W Magdalence ustalono, że nigdy i nikt z układu nie poniesie żadnej odpowiedzialności nawet za największe szwindle i afery, że co najwyżej użyją słupów jak przy AmberGold, którym następnie wypłacą z naszych pieniędzy potężne odszkodowanie.
A gwarantem tego układu są amerykańskie służby i ... ich polskojęzyczne odpowiedniki jako podwykonawcy.
Po to pojechał Jaruzelski w 1984 lub 86 do USA na spotkanie z prezydentami USA i Rockeffellerem i oddał im cały nasz przemysł, banki, gospodarkę, armię i obywateli w zamian za bezkarność i nie rozliczanie komunistycznych zbrodni
Ja bardzo dobrze wiem o co chodzi z ofe ale fajnie czytać jak ty się kompromitujesz 🙂 po pierwsze pisałeś że po zajebali 150mld z ofe to gdzie te pieniądze ukradli? i komu? piszesz o dziedziczeniu to co nagle tyle milionów ludzi zmarło i stracili 150mld?? 🤣 A po drugie to wiesz ze pieniądze z subkonta ZUS też są dziedziczone? A po 3 wiesz ze dzięki akcji z ofe pis mógł wprowadzić 500+? więc nie pisz już więcej i zachowaj resztki godności
Do Zakładu Ubezpieczeń Społecznych trafi za to część obligacyjna OFE. To na koniec lipca tego roku 53,7 procent ich portfeli. Dokładnie 152,4 miliarda złotych.
Zapowiedziana reforma oznacza też zmiany w sposobie dziedziczenia środków, zgromadzonych na emeryturę. Do tej pory, odziedziczone środki z OFE można było otrzymać _ do ręki _. Po zmianach będzie to niemożliwe. Nawet jeśli - jak obiecał minister Jacek Rostowski - dziedziczenie zostanie zachowane również w ZUS, to w przypadku śmierci ubezpieczonego środki z jego subkonta nie trafią do rąk spadkobierców, ale na ich subkonta emerytalne.
Więc się sam nie kompromituj , bo okradli ludzi. Bo jeśli ja nie dożyje do 65 roku życia to składki np. po matce albo ojcu przepadną. Więc okradli bo z OFE mogłem je wyjąć od razu po śmierci.
Jestem przeciwny 500+ bo i tak to dostaje głównie leniwa patologia , wiec wole zeby kazdy pracowal na siebie, ewentualnie dziedziczył po najbliższych.
Faszyści?
zabolalo dupsko ze wasze marsze sciagaja debili swirow agresywnych zasciankowcow idacych w pierwszym szeregu
boli dupsko ze to wy dzielicie kraj wycierajac flaga swoje tepe mordy
[ Dodano 2024-11-11, 20:35 ]
Kwik lewarów bezcenny, ciekawe co za rok wymyślą.
kolejny jbany malpolud robisz pod siebie a patriota z ciebie zaden co najwyzej dbil ktorym sie steruje
Tusk jest Niemcem? Skąd masz te zajebiste rewelacje? Ukraińcem jest przede wszystkim Ku(ch)ciński; Żydem Morawiecki i Duda (choć to polskie przechrzty ślubujące wierność Talmudowi) itd, itp. Odnośnie Kaczyńskiego to jest zwykłym komuchem, jeden chuj czy Żyd, czy inny chujec
Jest z rodziny zniemczonych kaszubów.
Poczytaj o Kaszubach i ich walce o polską niepodleglosć i jak zabory podzieliły tą ludność.
Tuska rodzina jest z tych zniemczonych.
Ciekawa jest też historia i perypetie tworzenia słownika i alfabetu gwary kaszubskiej jak i cała naukowa dyskusja czy gwara a moze jednak odmienny działek,język.
Ta debata trwa od dwóch stuleci.
Sam sie wlasnie skompromitowales bo jestes tak zacietrzewiony w jakies chorej milosci do platformy.(...)
Czekam niecierpliwie na te zarzuty prokuratorskie, zatrzymania Donalda T. o 6 rano. Może chociaż jedna, mała rozprawa, jakiś minister, stażysta z rządu Tuska, sprzątaczka, babcia klozetowa, cokolwiek, ktokolwiek? i kto tu jest debilem?
8 lat rządów niemal dyktatorskich i nic. Zero. Żadnego dowodu na nawet zajebanie ręcznika z hotelu przez ekipę Tuska. za to mamy rok nowej władzy i kilkaset zarzutów, uchylane masowo imunistety, w tle kradzierze i defraudacie na 100 miliardów, sprowadzenie 300 tysięcy nielegalnych imigrantów, łamanie prawa i konstytucji, a to dopiero początek. Jak prezydent debil już odejdzie to pójdzie lawina, on również trafi do więzienia.
[ Dodano 2024-11-11, 21:31 ]
Poczytaj o Kaszubach i ich walce o polską niepodleglosć i jak zabory podzieliły tą ludność.
Ciekawa jest też historia i perypetie tworzenia słownika i alfabetu gwary kaszubskiej jak i cała naukowa dyskusja czy gwara a moze jednak odmienny działek,język.
Taki z Kaszuba Niemiec jak z Ciebie inteligent. Ja pierdolę, a myślałem, że dziś już nic równie absurdalnego nie przeczytam To co mają Ślązacy powiedzieć, górale, Pomorzanie, Wielkopolanie, odebrać wszystkim prawa głosu bo nie są prawdziwymi Polakami. Ty też nie jesteś, bo zapewne twoją pra pra babkę wyruchał w czasie zaborów kacap albo Niemiec. Jedynym w 100% rasowym, rdzennym Polakiem jest Jarosław Polskę Zbaw Kaczyński i tylko on może decydować o losach narodu.
Czekam niecierpliwie na te zarzuty prokuratorskie, zatrzymania Donalda T. o 6 rano. Może chociaż jedna, mała rozprawa, jakiś minister, stażysta z rządu Tuska, sprzątaczka, babcia klozetowa, cokolwiek, ktokolwiek? i kto tu jest debilem?
8 lat rządów niemal dyktatorskich i nic. Zero. Żadnego dowodu na nawet zajebanie ręcznika z hotelu przez ekipę Tuska. za to mamy rok nowej władzy i kilkaset zarzutów, uchylane masowo imunistety, w tle kradzierze i defraudacie na 100 miliardów, sprowadzenie 300 tysięcy nielegalnych imigrantów, łamanie prawa i konstytucji, a to dopiero początek. Jak prezydent debil już odejdzie to pójdzie lawina, on również trafi do więzienia.
Nie rób tu ze mnie jakiegos adwokata pisuarów bo nigdy nie oddałem na nich glosu, zresztą napisałem wczesniej, że to totalne nieudaczniki, które niczym sie nie roznia od platfusów. Zresztą platfusami to tez tak sie nie podniecaj , bo ze 100 punktow ktore mial niby ten rzad wprowadzic to nic konkretnego nie wprowadzili, a poza tym ze Wąsika i Kamińskiego chwile trzymali w areszcie to nikt siedziec nie poszedl. Tyle afer a co z Sasinem, Ziobro, Kaczynskim, Morawieckim i innymi ? nawet zarzutów zadnych nie dostali a platforma juz rok rządzi. Niczym sie jedni od drugich nie różnią , wspomnisz moje slowa za 2/3 lata jak nikt skazany na więzienie nie zostanie.
samo zajebanie Polakom 150 mld z OFE przyćmiewa te kilkaset milionów pisuarów , ale taki kurwa zakuty jebany gamoń twojego pokroju i tak tego nie zrozumie, nawet jak sie bedzie wymienialo afery z autostradami gdzie setki baniek zniknely i polskie firmy pobankrutowaly, czy lewizna przy budowie stadionu narodowego ktory był jednym z najdrozszych wtedy w budowie stadionów swiata i pierdyliard innych afer typu amber gold, czy zakup bezsensownego pendolino za 2,5 mld pln. Niczym się lewackie kurwy o iq kiełkującego banana od tamtych nie różnicie.
GGDZIE SĄ KURWA TE ZARZUTY PROKURATORSKIE ZA KRADZIEŻ 150MLD???? 8 lat rządów dyktatury trzymającej w garści sądownictwo i nic?
To się kupy nie trzyma, nawet wasi najwierniejsi wyznawcy wymiękają. KO: 34% poparcia, PIS: 25%. a to dopiero początek, zapytajcie JKM jak tam mu się fajnie siedzi na kanapie poniżej progu
Jebana patologia
No to zajebistą masz rodzinę xd
[ Dodano: 2024-11-11, 21:53 ]
GGDZIE SĄ KURWA TE ZARZUTY PROKURATORSKIE ZA KRADZIEŻ 150MLD???? 8 lat rządów dyktatury trzymającej w garści sądownictwo i nic?
To się kupy nie trzyma, nawet wasi najwierniejsi wyznawcy wymiękają. KO: 34% poparcia, PIS: 25%. a to dopiero początek, zapytajcie JKM jak tam mu się fajnie siedzi na kanapie poniżej progu
O jest i on 😂
Nie masz na ten temat zielonego pojęcia, jeśli tak piszesz, dlatego skończmy dyskusję, albo się doucz. Tyle
samo zajebanie Polakom 150 mld z OFE przyćmiewa te kilkaset milionów pisuarów
Dobrze się czujesz, wiesz o co w tym chodziło, bo mi już ręce opadają... Kto zajebał 150 mld z OFE, powiedz dokładnie w jaki sposób, a uwierzę, że to wiesz!
Do Zakładu Ubezpieczeń Społecznych trafi za to część obligacyjna OFE. To na koniec lipca tego roku 53,7 procent ich portfeli. Dokładnie 152,4 miliarda złotych.
No i w jakiej postaci trafi/ło te 152,4 mld zł? A wiesz, że prawdziwy przekręt z OFE to właśnie PiS wysmażył przy okazji PPK?
Jestem przeciwny 500+ bo i tak to dostaje głównie leniwa patologia , wiec wole zeby kazdy pracowal na siebie, ewentualnie dziedziczył po najbliższych.
Ja jestem przeciwny tylko tym co biorą 800+ i nie pracują. To świadczenie powinno być przynajmniej przy jednym całym etacie na rodziców, a na pewno nie dla tych co nigdy nie pracowali i pracować nie będą. Tu w części się z Tobą zgadzam
Nie masz na ten temat zielonego pojęcia, jeśli tak piszesz, dlatego skończmy dyskusję, albo się doucz. Tyle
Co kurwa skończmy dyskusje?
Gdzie nie mam racji chłopcze?
Że słownikiem?
Czy kaszubski to język?
Że połowa Kaszubów się zniemczyła?
[ Dodano 2024-11-11, 22:24 ]
Taki z Kaszuba Niemiec jak z Ciebie inteligent. Ja pierdolę, a myślałem, że dziś już nic równie absurdalnego nie przeczytam To co mają Ślązacy powiedzieć, górale, Pomorzanie, Wielkopolanie, odebrać wszystkim prawa głosu bo nie są prawdziwymi Polakami. Ty też nie jesteś, bo zapewne twoją pra pra babkę wyruchał w czasie zaborów kacap albo Niemiec. Jedynym w 100% rasowym, rdzennym Polakiem jest Jarosław Polskę Zbaw Kaczyński i tylko on może decydować o losach narodu.
Koło siurdaka mi latają wszelkiej maści zrusyfikowani,zniemczeni czy jeszcze inne pomieszańce.
Sam mam w połowie pochodzenie z Chorwacji i żyje jakoś z tym.
A jak ktoś w domu rodzinnym po rusku czy niemiecku mówił to chuj że mu w dupę i niech wydupca.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów