Dziwię się, że zanim go położyli, nikt z auta nie wyskoczył jak ten balas je obijał.
dlaczego nikt mu nie dał w mordę? to tego doszło, że na sadolu muszę patrzeć, jak idiotę psy zwijają.. w Rosji, najnormalniej w świecie ktoś by wysiadł z auta i mu wypierdolił.. a u nas? starzejące się społeczeństwo ;(
No tak, gdybyś Ty tam był, każdemu byś naklepał.
A psa, to możesz mieć w domu.
Edit : Widze ze zostalem uprzedzony;p
Nie wiem co to jest to "cargo", ale za brawurowe przeładowanie klamki + powinięcie idioty na dołek zawsze piwo.
Otoz tlumacze, kargo to jest miejsce w znienawidzonej wwa. Kolo lotniska.
1) nieuzasadnione wyciogniecie broni, za to chuj. nie chce mi sie wyciagac artykulow. Chcialbym podkreslic na przykladzie euro 2012 dla mniej kumatych, podczas zamieszek polska-rosja policja nie uzyla nic poza gazem i gumowymi kulami. bylem w centrum wiec wiem. a byl burdel
2) pan pies nie mial czapki, wiec byl NIE UMUNDUROWANY. (razem sie pisze)
Otoz tlumacze, kargo to jest miejsce w znienawidzonej wwa. Kolo lotniska.
1) nieuzasadnione wyciogniecie broni, za to chuj. nie chce mi sie wyciagac artykulow. Chcialbym podkreslic na przykladzie euro 2012 dla mniej kumatych, podczas zamieszek polska-rosja policja nie uzyla nic poza gazem i gumowymi kulami. bylem w centrum wiec wiem. a byl burdel
2) pan pies nie mial czapki, wiec byl NIE UMUNDUROWANY. (razem sie pisze)
1) Chuj kogo obchodzą te twoje wrażenia z zamieszek słoiku.
2) przestań tu brzęczeć tymi wsiowymi mądrościami.