Idiota na Cargo uciszony przez policjanta
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Nie zabierajcie takich "ludzi" ze sobą na cargo To właśnie przez nich tracimy my, zwykłe osoby, które chcą się grzecznie spotkać, pogadać itd. I nie wmawiajcie mi, że interwencja służb nie była tutaj słuszna. Peace.
Nie stawiam piw Bongmanowi.
Tak powinni policjanci się zachowywać w stosunku do każdego pojebańca klameczka wspaniale zaśpiewała piweczko
nie wiem co chciał osiągnąć, ale na wiele więcej i tak nie mógł liczyć
jakie bydło
Jebać Psy razy 3 i stare baby!!!!!!!
@damian12091988 (data urodzin): i co stanął ci staruszku doświadczony przez życie? Jak tam wnuki? Pozdrów je od zajączka wielkanocnego dziadku. Trochę pożyjesz może zmądrzejesz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów